Rămâi conectat

Politică Administrație

Dorin Șerdean:„Modul în care PSD a făcut demersul de schimbare a viceprimarului Paul Voicu a fost pripit”

Bogdan Presecan

Publicat

în

Dorin Șerdean, președintele organizației municipale a PP-DD a declarat marți, 11 iulie pentru ziarul “Unirea” că desi demersul consilierilor PSD Alba de a convoca o ședință de Consiliu Local pentru schimbarea viceprimarului PDL, Paul Voicu este o decizie politică normală și democratică, modul în care s-a făcut acest lucru i se pare unul pripit.

Acesta a mărturisit că nu l-a contactat nimeni de la USL pentru a discuta această problemă, chiar dacă consilierii Uniunii Social Liberale aveau nevoie, pentru a reuși să treacă proiectul de revocare din funcție a viceprimarului Voicu, de voturile celor doi consilieri locali PP-DD, respectiv Dorin Șerdean și Dorin Pocol.

Ședința extraordinară de Consiliu Local al municipiului Alba Iulia convocată ieri la cererea consilerilor PSD a fost amânată din cauza că nici consilerii USL și nici cei ai PP-DD nu s-au prezentat la ședință.

Dorin Șerdean susține că motivul pentru care cei doi consilieri PP-DD nu au participat la această ședință se datorează faptului că nu au fost anunțați din timp si nimeni nu s-a consultat cu ei în această privință, cu atât mai mult cu cât colegii consileri de la PSD fuseseră anunțați  de Dorin Pocol, încă din ședința de consiliu local din 29 iunie că va pleca în concediu în străinătate și va fi disponibil doar după data de 10 iulie.

Dorin Șerdean mai spune că și el a fost plecat în străinătate săptămâna trecută și că a aflat despre intențiile PSD-ului din presă, sâmbătă. Dorin Pocol nu a putut să participe la ședință pentru că a ajuns în țară luni seara, iar dimineața era programată ședința.

Șerdean a ținut să precizeze că nu există niciun protocol de colaborare semnat între PP-DD și USL la nivel local, deci nu există niciun fel de înțelegere de susținre reciprocă între ei și cele două partide din USL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea