Rămâi conectat

Actualitate

Despărţire cu scandal între Pascal şi FC Unirea – portarul „alb-negrilor” pleacă la FCM Tg. Mureş!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Oferta venită cu numai 48 de ore înaintea debutului Ligii a 2-a, de la FCM Tg. Mureş, a tensionat relaţiile dintre FC Unirea Alba Iulia şi portarul Adrian Pascal, unul dintre cel mai bun echipieri ai lui Gherman, totodată căpitan al „alb-negrilor”.

A existat joi dimineaţa un episod tensionat între goalkeeperul hunedorean şi conducătorii unirişti şi, toate discuţiile ulterioare purtate apoi de acesta cu Vasile Trifan nu au dus la detensionarea situaţiei, vicepreşedintele nereuşind să-l determine să revină asupra hotărârii de a pleca.

E o oportunitate pentru mine, există o ofertă net superioară de la o echipă cu pretenţii de promovare. La Alba lucrurile sunt critice. Regret doar faptul că părăsesc echipa aşa, în ultimul moment”, a spus Pascal.

Acesta semnase prelungirea contractului, însă documentele nu au fost înregistrate la federaţie din pricina restanţelor uniriste, echipa fiind programată abia pe ultima sută de metri!

Pascal reprezintă o pierdere însemnată pentru noi”, a sintetizat Gherman, ce a primit o grea lovitură. „Ceea ce s-a întâmplat m-a dezamăgit profund. Nici nu vreau să comentez mai mult”, a comentat preşedintele Mihai Dăscălescu.

Cert este că la mijloc stau evenimente delicate, iar opţiunea lui Pascal, îndreptăţită raportarea lka starrea de fapt de la Unirea a şocat prin modul cum a fost dusă la îndeplinire.

Astfel, în partida inaugurală, cea cu FC Maramureş Baia Mare, antrenorul unirist este obligat să-l titularizeze între buturi pe nou-venitul Tiuţ, împrumutat de la CFR Cluj. Unirea are probleme majore de efectiv, întrucât Bucurică este accidentat, iar nou-veniţii M. Găldean şi I. Barna nu pot fi legitimaţi deocamdată.

Sâmbătă, de la ora 11.00, pe „Cetate”, FC Unirea debutează în noua stagiune contra grupării lui Romulus Buia, mutată pentru acest sezon la Zlatna. Gruparea albaiuliană traversează momente critice, cu trei luni de restanţe către proprii jucători, fiind practic în postura de a începe campionatul, fără a ştii însă dacă-l va termina şi nu va abandona din motive financiare pe parcurs!

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea