Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Florin Roman, deputat PNL de Alba: „DN 75 intră în reabilitare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

În pofida zvonurilor alarmiste aruncate pe piața de unii și de alții, care de regulă, vorbesc sa se afle in treabă, zilele următoare se declanșează procedurile de achiziție publică, pentru modernizarea drumului national 75. 

Aflat in stare avansată de uzură, am solicitat CNAIR lucrări ample de modernizare, atât in discuțiile cu conducerea centrală, cât și in discuții cu regionala Cluj, cu susținerea primarilor liberali.

Lucrările de modernizare constau in turnarea de covor asfaltic, consolidări podețe, curățare de santuri și rigole, pe DN 75 care traversează teritoriul localităților: Ocolis, Posaga, Salciua, Baia de Aries, Lupsa și Bistra.

De altfel, toate aceste demersuri au fost susținute de primarii liberali din aceste localitati. Tot în aceste zile urmează sa fie asfaltați ultimii 10 km pe DN 74 in zona Dealu Mare, astfel încât sa fie complet asfaltat cu covor nou între Șard și Cîmpeni.

În total este vorba de peste 120 km de drum național, în Apuseni, cu covor asfaltic nou în mai puțin de doi ani. La care se adaugă și cei 32 de km de drum nou asfaltat pe DN 67C în zona Șugag-Tău.

Potrivit informațiilor oficiale, lucrările de asfaltare pe DN 74 se vor încheia în această lună, iar pe DN 75 la finalul lunii august. Îi asigur pe locuitorii Munților Apuseni că liberalii sunt singurii care au modernizat infrastructura rutieră a moților, prin fapte, nu prin povești! Liberalii au făcut in doi ani pentru Apuseni, ce nu s-a făcut in 30 de ani, pentru drumurile naționale!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea