Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cise­rom, producătorul de ciorapi din Sebeş, şi-a redus de şapte ori profitul net în 2018

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Producătorul de ciorapi Cise­rom din Sebeş, judeţul Alba, o companie cu o istorie de peste 90 de ani, a realizat în 2018 afaceri de aproximativ 22,5 mil. lei (4,8 mil. euro), în scădere cu 1% faţă de anul anterior, potrivit calculelor făcute de ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

Compania a înregistrat anul trecut un profit net de 83.285 de lei, în scădere de peste 7 ori faţă de anul precedent, arată datele publice existente. Numărul mediu de angajaţi ai companiei a scăzut de la 312 în 2017 la 308 anul trecut.

Povestea CISEROM începe în 1927, când Gustav Bahner din Liechtenstein, un cartier al orașului Oberlungwitz din Germania de Est, înființează la Sebeș o mică fabrică de ciorapi, pe nume G.B.L.

Șosetele CISEROM sunt fabricate după cele mai înalte standarde de calitate, cu atenție la detalii și grijă pentru cumpărător. Folosind cea mai bună materie primă, deceniile de experiență, dar și tehnologie de ultimă generație, CISEROM încearcă în prezent să atragă un segment mai tânăr, prin alegeri stilistice studiate, o atentie sporită acordată șosetelor colorate și colecțiilor tematice. Un sortiment variat de peste 150 produse pentru bebelusi,copii si adulti, ajungând la peste 2000 de repere distincte acoperă cele mai rafinate gusturi în materie de șosete.

Sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea