Rămâi conectat

Ştirea zilei

Abonații Vodafone dintr-o zonă din Alba Iulia au rămas fără cablu și internet, de mai bine de 24 de ore. Cum s-a ajuns la această situație

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Abonații Vodafone dintr-o zonă din Alba Iulia au rămas fără cablu și internet, de mai bine de 24 de ore. Cum s-a ajuns la această situație

Astăzi, 24 noiembrie, mai mulți cetățeni de pe Calea Moților din Alba Iulia s-au plâns de faptul că au rămas fără cablu și internet.

Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției câteva mesaje în care prezintă situația extrem de neplăcută în care se află atât el cât și vecinii acestuia.

Este vorba despre faptul că pe Calea Moților, mai mulți cetățeni au rămas fără cablu și internet, încă din dimineața zilei miercuri, 23 noiembrie.

Clienții Vodafone de pe Calea Moților au rămas fără cablu și internet, după ce firma a fost deconectată, pentru că s-a conectat fără contract la firidele de distribuție, au declarat surse din cadrul Electrica, pentru ziarulunirea.ro.

Angajatele de la reprezentanța Vodafone din Cetate, de pe strada Horea, le spun clienților nemultimiți că e vorba de o problemă tehnică care o sa fie rezolvată de cineva de la Cluj.

Vodafone nu ne-a transmis încă un punct de vedere oficial, cert este că cetățenii de pe Calea Motilor au rămas de aproape 2 zile fără servicii de internet, TV și telefonie fixă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea