Rămâi conectat

Curier Județean

Când va avea loc tragerea la sorți pentru desemnarea judecătorilor pentru Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 Alba. Clarificări de la Prefectura județului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tragerile la sorți a celor trei judecători care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 Alba vor avea loc în data de 27 septembrie la ora 12:00, potrivit informațiilor transmise de către Prefectura Alba Iulia.

În conformitate cu prevederile art. 13 alin. 2 din Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente, cu modificările şi completările ulterioare, ale pct. 18 din H.G. nr. 745/2020 pentru aprobarea calendarului acţiunilor din cuprinsul perioadei electorale a alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2020, în data de 27 septembrie 2020, la ora 12.00, va avea loc în şedinţa publică, la sediul Tribunalului Alba în sala 1, desemnarea prin tragere la sorţi a celor trei judecători care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 Alba organizat pentru alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor din anul 2020.

Data, ora şi locul desfăşurării tragerii la sorţi va fi adusă la cunoştinţă publică prin transmiterea anunţului spre publicare şi prin afişarea la sediul Tribunalului Alba.

Alba Iulia, 24 septembrie 2020

PREŞEDINTELE TRIBUNALULUI ALBA
judecător Teodora Maria Țâmpea


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea