Rămâi conectat

Ştirea zilei

Avocatul Gheorghe Beleiu, fostul președinte al Comisiei de disciplină din PSD, care a considerat nestatutară excluderea lui Damian, candidatul ProRomania la primăria Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Avocatul Gheorghe Beleiu, fostul președinte al Comisiei de disciplină din PSD, care a considerat nestatutara excluderea lui Damian, candidatul ProRomania la primăria Alba Iulia

Biroul Politic Local al PRO România și-a desemnat, marți seara, candidatul la Primăria Municipiului Alba Iulia, în persoana Domnului Gheorghe Beleiu.

În vârstă de 43 de ani, de profesie avocat, domnia sa a activat, în trecut, ca manager peste zece ani în cadrul unei companii multinaționale, având atât experiență managerială cât și juridică.

A fost presedintele comisiei de disciplină și arbitraj din PSD, care s-a opus excluderii primarului Ciugudului, Gheorghe Damian, comisia condusă de el a dând o hotărâre din care rezulta ca excluderea lui Damian era nestatură.

Este o persoană care se bucură de respect din partea cetățenilor, pe care este pregătit să-i reprezinte din cea mai înaltă poziție administrativă a municipalității.

„Sunt onorat dar și încântat de faptul că avocatul Gheorghe Beleiu a decis să se alăture echipei PRO România. E cert că toți cetățenii municipiului care doresc o schimbare reală în modul de a face administrație publică locală, vor avea posibilitatea de a se regăsi în profilul unui candidat care poate face față ,fără probleme, provocărilor administrative cu care se confruntă Alba Iulia.

Gheorghe Beleiu este un profesionist, un familist convins și un om cu credință în Dumnezeu, calități care, în opinia mea, sunt indispensabile unui om care dorește să fie primar.”, apreciază Horațiu Florea, coordonatorul filialei Alba a PRO România. În perioada următoare, Gheorghe Beleiu își va face cunoscut programul său pentru Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea