Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate, proiecte de zeci de milioane de euro din fonduri europene: „Urmează să semnăm contractele şi să dăm drumul la treabă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate a reuşit să atragă, în ultima perioadă, finanţări europene de circa 90 de milioane de euro, potrivit preşedintelui ANANP, Adi Croitoru, anunță DCNEWS.ro.

„Aţi spus că nu am mai venit la emisiune (n.r. – în ultima perioadă). Chiar am avut multă treabă, în sensul că am scris cereri de finanţare noi, vreo 18 la număr, pe care le-am şi câştigat. Urmează să semnăm contractele şi să dăm drumul la treabă.

La Ministerul Fondurilor Europene există o axă de finanţare 4.1, Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM), unde noi suntem eligibili ca instituţie. (…) Am reuşit pentru ariile protejate care nu aveau plan de management să obţinem 90 de milioane de euro şi să scriem aceste cereri de finanţare. Am scris aceste aplicaţii care, ca urmare a unor clarificări, am reuşit să le depăşim şi să câştigăm”, a explicat, într-un interviu acordat DC News, Adi Croitoru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea