Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE: Accident rutier pe raza localităţii Dumbrava. Coliziune între două autoutilitare, produsă de un șofer în vârstă de 21 de ani din Cluj, care a efectuat o depășire neregulamentară. Șoferul vinovat a  ajuns la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier a avut loc joi, în jurul orelor 22:00, pe DN 1, pe raza localităţii Dumbrava. Este vorba despre o coliziune între un camion şi un autoturism, soldată cu o victimă încarcerată.

„Trafic restricţionat pe DN1, p3e raza localităţii Dumbrava datorită unui accident rutier în care sunt implicate un TIR şi un autoturism. O victimă, şoferul autoturismului”, transmite IPJ Alba.

La locul accidentului a intervenit şi un echipaj ISU.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba victima, șoferul autoturismului înmatriculat în Alba, este conștient, a fost scos din mașină și prezintă leziuni la piciorul drept. Din primele informații, acesta efectua manevra de depășire când a intrat în coliziune cu un camion înmatriculat în județul Cluj, care transporta cereale.

UPDATE IPJ: La data de 19.10.2017, în jurul orei 22.00, poliţiştii din Aiud au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe Drumul Național nr. 1, km 429+420 metri, în afara localității Dumbrava, județul Alba.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Dabica, jud. Cluj, în timp ce conducea o autoutilitară din direcția Aiud – Cluj Napoca, a efectuat  manevra de depășire (în zona interzisă semnalizata corespunzător prin indicator si marcaj longitudinal simplu continuu) a unui autovehicul care circula in fata sa și a  intrat in coliziune cu o autoutilitara condusă regulamentar de un tânăr de 23 de ani, din localitatea Ciuldesti, jud. Alba.

În urma accidentului, bărbatul de 21 de ani a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spitalul din Aiud, unde a rămas internat.

Cercetările sunt continuate.

Foto: arhivă

Coliziune între două autoutilitare, produsă de un șofer în vârstă de 21 de ani din Cluj, care a efectuat o depășire neregulamentară. Șoferul vinovat a  ajuns la spital

Save


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea