Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE| ACCIDENT rutier pe DN 1, în Lancrăm: Un bărbat, rănit după ce a intrat cu autocamionul într-un stâlp. Traficul a fost reluat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc joi, 8 octombrie, în jurul orei 03:30, pe DN 1, în Lancrăm. În urma evenimentului, traficul este blocat pe sensul Alba Iulia – Sebeș.

Din primele informații se pare că un autocamion a intrat într-un stâlp. În urma accidentului șoferul a fost transportat la spital.

UPDATE 2:

La data de 08 octombrie 2020, în jurul orei 03.30, pe DN 1, pe raza localității Lancrăm, județul Alba, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, în direcția Sebeș –Alba, ar fi pierdut controlul asupra acesteia și a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară, care se afla parcată pe marginea drumului  și cu un stâlp.

În urma accidentului rutier condutorul auto a suferit leziuni corporale ușoare  și a fost transportat la spital.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

UPDATE: Traficul de pe DN1, sensul Alba Iulia-Sebeș a fost reluat.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea