Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO, VIDEO| ACCIDENT rutier GRAV între Aiud și Teiuș: Două persoane rănite după coliziunea unei mașini cu un camion. Trafic oprit pe DN1

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi după-masa, în jurul orei 17:40, a avut loc un accident rutier, pe DN1, între Aiud și Teiuș. Ca urmare a accidentului o persoană a fost rănită.

Din primele informații este vorba despre o coliziune între un camion și un autoturism. O singură persoană este rănită, dar este conștientă.

Potrivit IPJ Alba, traficul este oprit pe DN 1, intre Aiud si Teius din cauza accidentului care a avut loc la km 404 + 700 m

YouTube video

YouTube video

 

UPDATE 5: Traficul a fost reluat pe ambele sensuri.

UPDATE 4: Azi, 16 iulie, in jurul orei 17,30, un tanar de 20 de ani, din comuna Radesti, judetul Alba, in timp ce conducea un autorism pe DN 1, la km 404 + 700 de metri, in directia Teius – Aiud, s-ar fi angajat in depasire intr-o zona in care aceasta manevra este interzisa, imperjurare in care a intrat in coliziune cu un camion condus, din sesn opus, de un barbat de 40 de ani, din judetul Prahova. In urma impactului, camionul a acrosat o autoutilitara care era condusa de un barbat de 52 de ani, din Aiud, dupa care s-a rasturnat in afara carosabilului.

In urma accidentului, soferul autoturismului a suferit leziuni corporale grave, iar un tanar de 21 de ani, pasager in autoturism, a suferit leziuni usoare.

Conducatorii camionului si ai autoutilitarei au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetarile sunt continuate.

UPDATE 3: Traficul a fost reluat pe o banda de circulație. Este dirijat alternativ.

UPDATE 2: În urma accidentului au rezultat 2 victime, ambele conștiente. Șoferul autoturismului a fost transportat la UPU Alba de către echipajul SMURD TIM, iar pasagerul din dreapta a fost transportat la CPU Aiud.

UPDATE: Detașamentul de Pompieri Aiud a intervenit pentru acordarea primului ajutor și descarcerare, cu o autospecială cu apă și spumă, o ambulanță SMURD B2 și o ambulanță SMURD TIM, la un accident rutier produs pe DN1, zona Tifra.

În evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule, un camion și un autoturism. În camion se afla șoferul, iar în autoturism, șoferul și un pasager.

Potrivit ISU Alba, la sosirea echipajului de intervenție, toate persoanele implicate în accident erau conștiente, iar șoferul autoturismului era încarcerat. Ulterior acesta a fost extras din autoturism de către pompierii militari.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea