Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO, VIDEO| ACCIDENT RUTIER în Alba Iulia: Un bărbat, rănit în urma coliziunii dintre un autoturism și o autoutilitară, pe centura ocolitoare a orașului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc luni după-masa, în jurul orei 15:30, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, este vorba despre o coliziune între un autoturism și o autoultilitară. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă accidentată ușor.

YouTube video

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, la data de 19 octombrie 2020, în jurul orei 15.45, pe șoseaua de ocolire a municipiul Alba Iulia, un bărbat de 41 de ani, din Teiuș, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism a intrat în coliziune laterală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 52 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, șoferul autoturismului a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

UPDATE: Traficul a fost reluat pe ambele sensuri.

Traficul este blocat pe sensul Alba Iulia- Teiuș, polițiștii lucrând pentru fluidizarea traficului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O comună din Alba, atracție pentru flotanți! Promisiunea gratuității serviciului de colectare a gunoiului, posibilă cauză a fluxului migrator?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O comună din Alba, atracție pentru flotanți! Promisiunea gratuității serviciului de colectare a gunoiului, posibilă cauză a fluxului migrator? 75 de români au ales Galda de Jos ca domiciliu în nici 4 luni Fluxurile migratorii moderne sunt preponderent de la sat la oraș. De aceea, este de laudă pentru o localitate rurală să înregistreze în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea