Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO, VIDEO| ACCIDENT rutier în Alba Iulia: O persoană rănită, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat în urma unei coliziuni Trafic îngreunat în zona Spitalului Județean

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc miercuri dimineața, în jurul orei 12.00 pe bulevardul Revoluței din Alba Iulia.

Detașamentul de Pompieri Alba Iulia a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B2, la un accident rutier produs în Alba Iulia, pe bulevardul Revoluției.

În evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule, dintre care unul s-a răsturnat.

Din primele informații, nu se înregistrează victime încarcerate.

Potrivit IPJ Alba, traficul în zona Spitalului Județean se desfășoară cu dificultate.

YouTube video

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, la data de 15 iulie 2020, în jurul orei 12,00, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier produs pe B-dul Revoluției din Alba Iulia, în dreptul Spitalului Județean.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că un bărbat de 54 de ani, din Câmpeni, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat o manevră de întoarcere și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din Ocna Mureș, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism s-a răsturnat, iar conducătorul acestuia a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

UPDATE: În urma accidentului a rezultat o victimă, care a suferit leziuni ușoare și care a fost transportată de ambulanța SMURD la UPU Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea