Abonamente la ziarul „Unirea” pentru anul 2011

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În aceste zile, la toţi factorii poştali din judeţul Alba şi la oficiile poştale se efectuează abonamente la ziarul „Unirea” pentru anul 2011 (pe întreg anul, pe un semestru, un trimestru sau o lună). Preţul abonamentelor rămâne neschimbat. Astfel, preţul unui abonament lunar pentru o persoană este de doar 6 lei la care se adaugă TVA-ul şi taxele poştale (care nu ne aparţin), astfel că rezultă o sumă nu mai mare decât preţul unui pachet de ţigări! Pentru persoanele juridice preţul unui abonament lunar este de 10 lei, plus TVA şi taxele poştale. Toţi abonaţii pentru cel puţin trei luni au dreptul la un anunţ personal la mica publicitate. De asemenea, ei vor beneficia de sprijinul ziarului în rezolvarea problemelor cetăţeneşti cu care se confruntă. Pentru abonaţii noştri fideli şi statornici care au abonament pe întreg anul 2010 şi pe luna ianuarie 2011, vom organiza Tombola „Abonat fidel” dotată cu premii constând din 3 televizoare color (căci tot este la putere televizorul), 100 de sticle de vin de Jidvei şi 200 de căni cu însemnele ziarului „Unirea” pentru cafeaua sorbită „împreună cu Unirea” în fiecare dimineaţă, calendare pentru 2011 şi plase. Chitanţele cu abonamente pe anul 2010 şi luna ianuarie 2011 se vor expedia pe adresa ziarului „Unirea” până la data de 17 ianuarie 2011 cu menţiunea „Abonat fidel”. Premiile vor fi stabilite prin tragere la sorţi şi vor fi acordate începând cu data de 24 ianuarie 2011.
Pentru toţi poştaşii noştri care în anul 2010 şi în luna ianuarie 2011 au cele mai multe abonamente la ziarul „Unirea” vom organiza „Topul poştaşilor”, competiţie tradiţională dedicată celor mai harnici şi mai eficienţi poştaşi din judeţ. Se vor acorda premii constând din televizoare color, obiecte de uz casnic şi de folosinţă în exerciţiul poştal plus obiecte promoţionale cu „Unirea”. Rugăm şefii oficiilor poştale să ne comunice până la data de 21 ianuarie lista cu poştaşii fruntaşi, sub semnătură şi ştampilă, pentru a putea întocmi Topul şi a acorda premiile pe care le vom anunţa ulterior în ziarul nostru!
Important pentru cititori şi poştaşi!
Luna decembrie în care se efectuează abonamentele pentru anul 2011 este una scurtă, plină de sărbători şi zile libere. Aşa că nu lăsaţi pe mâine dacă vă puteţi abona astăzi la ziarul „Unirea”. Doamne ajută! (UNIREA)

USR - Alegeri parlamentare 2020
PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

realista 14 decembrie 2010 at 9:07

de ce nu spuneti concret cat e un abonament lunar si anual Ma indoiesc ca nu stiti cat sunt „taxele postale”si tva-ul.

Comentariile sunt oprite