Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

FOTO | Accident rutier între Oarda și Limba: Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

FOTO | Accident rutier între Oarda și Limba: Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile

Un accident rutier s-a produs astăzi, 26 septembrie, în jurul orei 21:35, între localitățile Oarda și Limba. Din primele informații transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență “UNIREA” al Judeţului Alba în incident a fost implicat un singur autoturism

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență “UNIREA” al Judeţului Alba: „Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice și prim ajutor medical la un accident rutier produs între localitatea  Oarda și localitatea Limba. un autoturism implicat,  două persoane, conștiente și neîncarcerate aflate în autoturism. Forțele alocate: 1 ASAS și 1 EPA.”

UPDATE 21:50 : „Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe DJ 107 C, pe raza localității Oarda de Jos. Din primele date, un tânăr de 18 ani ar fi suferit leziuni corporale. Cercetarea la fața locului este în desfășurare.”, transmite Inspectoratul Județean de Poliție Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Volkswagen închide 3 fabrici, la noi, câinii comasați, cu c(i)olaci în coadă o ard cu ”reindustrializarea României”, iar ciucii cu metrouri!

Bera Larisa

Publicat

în

Volkswagen închide 3 fabrici, la noi, câinii comasați, cu c(i)olaci în coadă o ard cu ”reindustrializarea României”, iar ciucii cu metrouri! Într-o postare pe pagina de socializare, profesorul universitar Irimie Popa, menționează despre începutul unei perioade economice dificile, afirmând că „2025 va fi anul începutului sfârșitului bunăstării și al lipsei de griji”, în contextul în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea