Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

FOTO | Medicul albaiulian, Ioan Casian Lăncrăjan, premiu de excelență la Gala „România ești TU” din Oradea

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

FOTO | Medicul albaiulian, Ioan Casian Lăncrăjan, premiu de excelență la Gala „România ești TU” din Oradea

Medicul albaiulian, Ioan Casian Lăncrăjan, a fost premiat vineri, 20 septembrie 2024, în cadrul Galei „România ești TU” pentru contribuțiile remarcabile în practica medicală și îngrijirea pacienților. Evenimentul care a avut loc la Teatrul Regina Maria din Oradea, își propune să promoveze persoanele care au mișcat lucrurile în direcția bună pentru țara noastră.

Citește și: Un medic din Alba, pe ”Harta binelui din spitalele de stat”: Aproximativ 300 de medici din toată țara recomandați de foști pacienți, la îndemnul unui jurnalist Recorder

Vă mulțumesc pentru invitația la Gala „România ești tu” și pentru premiul acordat!

Nu am venit să vorbesc despre mine, ci pentru a-i felicita pe toți cei prezenți, care prin munca și dedicarea lor contribuie la o Românie mai bună. Îmi exprim respectul și recunoștința pentru tot ce fac.

În cadrul evenimentului, întrebându-l pe Andrei Aradits și pe cei prezenți daca au idee despre ce exportă România cel mai mult în momentul de față, răspunsul nu este deloc îmbucurător: România exportă materie cenușie. Conform datelor Eurostat, plecarea absolvenților de studii superioare a crescut cu 144%, iar, din păcate, listele pe care suntem chemați să le ștampilăm devin tot mai goale de conținut.

Am considerat că este de datoria mea și a oricărui român implicat sa ofere prin experiență și expertiza lui o „recompensă” țării în care s-a născut, s-a format, și dorește să o vadă aliniată la nivelul țărilor europene.

Mulțumiri sincere organizatorilor și tuturor celor prezenți pentru o seară de neuitat, dedicată valorilor noastre! a transmis medicul Ioan Casian Lăncrăjan.

Dr. Lăncrăjan Ioan Casian este medic primar Obstetrică-Ginecologie, Doctor în științe medicale cu competențe în ecografie Obstetrică-Ginecologie, Laparoscopie, Colposcopie, Histerosocopie, Sexologie, Management Sanitar și activează în cadrul Sectiei Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Municipal Sebeș, dar și în cadrul Clinicii Gynlife din Municipiul Alba-Iulia fiind de asemena fondatorul Transilvania Medical Clinic și Pediatric Center.

Reamintim faptul că, la începutul anului trecut, medicul Ioan Casian Lăncrăjan a fost singurul doctor din județul Alba, nominalizat pe „Harta binelui din spitalele de stat”. Proiectul a cuprins o listă de peste 300 de medici din toată țara, care au primit recomandări din partea pacienților.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Lae Dreghici, ”cascadă emoțională” pentru un băiețel din Alba. Vizită surpriză pentru Tudor, de la eroul copilăriei sale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lae Dreghici, ”cascadă emoțională” pentru un băiețel din Alba. Vizită surpriză pentru Tudor, de la eroul copilăriei sale Pentru Tudor, un băiețel din Șeușa, comuna Ciugud, aflat la vârsta când Spiderman, Batman sau Superman sunt cele mai impresionante personaje, eroul care îi colorează copilăria este nimeni altul decât Lae Dreghici, îndrăgitul casacador din județul Alba. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea