Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

VIDEO. „Garda Apulum” în comedia „Zăpadă, Ceai și Dragoste” (II): Ce poți să pățești dacă nu îți iei bilet la cinema

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

VIDEO. „Garda Apulum” în comedia „Zăpadă, Ceai și Dragoste” (II): Ce poți să pățești dacă nu îți iei bilet la cinema

Tu ce ai face dacă te-ai trezi în Dacia anului 85? Asta este și întrebarea pe care și-o pun cei trei protagonști „Zăpadă, Ceai și Dragoste” (II)  care descoperă o modalitate de a călători în timp când încercau să evadeze din închisoare. Cei trei sunt supuși unor încercări teribile și trebuie să găsească o cale de a se întoarce în prezent, dar și să supraviețuiască conflictelor si tentațiilor vremii.

Citește și: FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii Singidavei în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia

Războiul este în toi, împărații sunt însetați de luptă și bogăție, iar timpul se scurge, atât în trecut, cât și în prezent pentru cei rămași să colecționeze. Dacă iese ceaiul macha? Poate un fulg mic să răstoarne un bulgăre mare? În latină „dragoste” este „amor, sau „a, mor!??”. Numai daca ar avea „puțin noroc” de partea lor.

Trupa de reenactment „Garda Apulum”, arhicunoscută pentru veritabilele spectacole de reconstituire istorică antică din Cetatea Alba Carolina, precum și vasta activitate și contribuție adusă în cei peste 11 ani de la fondare, formată Legiunea XIII Gemina, Lupii Apulonului, Ludus Apulenis și dansatoarele Magna Nemesis va fi protagonistă în partea a doua din comedia „Zăpadă, Ceai și Dragoste”. Astfel, puternicul gladiator Uwe Dai „avertizează”: Ce poți să pățești dacă nu îți iei bilet la cinema?

YouTube video

În Municipiul Alba Iulia, din județul Alba, aportul artistic adus de trupa de reenactment „Garda Apulum” în comedia „Zăpadă, Ceai și Dragoste” (II) poate fi vizionat joi, 26 septembrie 2024, atunci când la Inspire Cinema va avea loc premiera, la nivel local, a producției cinematografice, biletele putând fi achiziționate, atât pentru sala de proiecție din Alba Iulia, precum și alte locații din țară de pe inspirecinema.ro .

 

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO | Accident rutier între Oarda și Limba: Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | Accident rutier între Oarda și Limba: Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile Un accident rutier s-a produs astăzi, 26 septembrie, în jurul orei 21:35, între localitățile Oarda și Limba. Din primele informații transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență “UNIREA” al Judeţului Alba în incident a fost implicat un singur autoturism […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea