Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Cum au fost prinși trei traficanți de droguri cu ajutorul unui ofițer sub acoperire al polițiștilor?

Unirea Ziarul

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Cum au fost prinși trei traficanți de droguri cu ajutorul unui ofițer sub acoperire al polițiștilor?

Trei traficanți de droguri au fost condamnați de Tribunalul Alba la închisoare. Unul dintre aceștia a primit pedeapsă cu suspendare, iar ceilalți doi vor merge, dacă hotărârea rămâne definitivă, în penitenciar. Toți trei au fost prinși în flagrant, în 11 ianuarie 2024, după ce au vândut canitatea de 160 de grame de de 4-CMC – Clephedrone (drog de mare risc denumit Cristal) în apropierea unui centru commercial din Alba Iulia.

Cumpărătorul a fost un ofițer sub acoperire al polițiștilor. Unul dintre cei trei a procurat drogul, al doilea l-a deținut în locuința proprie, iar al treilea a vândut efectiv substanța interzisă în schimbul a 12.000 de lei. Primul vânzător l-a dat cu 50 de lei gramul, iar al doilea l-a vândut mai departe, investigatorului poliției, cu 90 de lei gramul. La operațiunea de vânzare au participat toți trei.

”La semnalul investigatorului sub acoperire, au intervenit lucrătorii din cadrul B.O.S. Inculpatul a opus rezistenţă la efectuarea manevrelor de încătuşare. Cu ocazia descinderii s-a constatat că la volanul autoturismului marca BMW se afla inculpatul (…) iar pe scaunul din dreapta faţă a fost identificat inculpatul (…) care avea asupra sa suma de 7.500 lei.

Citește și: VIDEO PERCHEZIȚII în Ocna Mureș la persoane bănuite de trafic de DROGURI: 8 minori duși la audieri și 3 persoane reținute

În interiorul celuilalt autoturism, pe locul din dreapta faţă, unde se găsea investigatorul sub acoperire a fost descoperită cantitatea de 160,23 de grame de substanţă solidă cu textura cristalină şi culoare alb-transparent iar pe podeaua locului din spate, în locul din care a fost scos inculpatul (…) a fost găsită suma de 12.000 lei”, se precizează în rechizitoriul DIICOT. În final, toți trei au recunoscut fapta.

Astfel, Andras T., din Satu Mare, a fost condamnat la 3 ani de închisoare, cu suspendare sub supraveghere pe un termen de 4 ani. Anton G., din județul Mureș, recidivist, a primit pedeapsa de 3 ani în regim de detenție, iar Geza K. a fost condmanat la 3 ani și 5 luni cu executare.

Hotărârea Tribunalului Alba, din 23 mai 2024, poate fi contestată la Curtea de Apel.

foto cu titlu reprezentativ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Weekend cu două anotimpuri, în Alba. Temperaturi de vară sâmbătă, ploi și frig de duminică – Prognoza meteo pentru sfârșitul de săptămână

Ziarul Unirea

Publicat

în

Weekend cu două anotimpuri, în Alba. Temperaturi de vară sâmbătă, ploi și frig de duminică – Prognoza meteo pentru sfârșitul de săptămână Meteorologii anunță un weekend cu două anotimpuri în județul Alba. Dacă sâmbătă temperaturile ating maxime specifice verii, de duminică vremea se răcește brusc și va ploua în majoritatea zonelor. Weekendul începe cu vreme […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea