Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

FOTO| Accident MORTAL pe DN1, între Turda și Cluj-Napoca: Un șofer și-a pierdut viața. Traficul a fost blocat

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Circulația rutieră a fost blocată sâmbătă dimineață pe drumul național DN1, între orașele Cluj-Napoca și Turda, după ce un tragic incident a avut loc. Un autoturism a intrat în coliziune cu parapetul median și a rămas imobilizat pe carosabil. Din nefericire, șoferul autoturismului și-a pierdut viața, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

La data de 21 octombrie, în jurul orei 08:45 dimineața, a avut loc un accident rutier pe DN1-E60, în zona localității Mărtinești.

Primele cercetări desfășurate la fața locului indică faptul că un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Turda, conducea autoturismul dinspre Cluj-Napoca. Acesta pare să fi pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă și a ajuns în șanțul de pe marginea drumului.

Impactul puternic l-a aruncat pe șofer din interiorul autoturismului pe carosabil, iar, din nefericire, echipajul medical sosit la locul incidentului a constatat decesul acestuia.

Polițiștii desfășoară în prezent anchete pentru a elucida în mod detaliat circumstanțele în care a avut loc acest tragic eveniment.

Circulația rutieră pe direcția Cluj-Napoca – Turda a fost blocată pentru a permite intervenția echipelor de intervenție și se efectuează devieri ale traficului pe DJ103M, prin localitățile Rediu și Aiton. Inițial, Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliției Române a informat despre producerea acestui accident.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | ZID împotriva alunecărilor de teren, FURAT de pe un drum forestier din Alba: „Îl face ca și pierdut”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

VIDEO | ZID împotriva alunecărilor de teren, FURAT de pe un drum forestier din Alba: „Îl face ca și pierdut” În anul 2022, un număr de 45 de casete de beton ce formau un zid de sprijin taluz împotriva alunecărilor de teren, pe o lungime de aproximativ 78 de metri liniari, au fost sustrase de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea