Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Act ȘOCANT de zoofilie: Un bărbat de 27 de ani, cercetat pentru că ar fi abuzat sexual o măgăriță

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Act ȘOCANT de zoofilie: Un bărbat de 27 de ani, cercetat pentru că ar fi abuzat sexual o măgăriță

Un tânăr în vârstă de 27 de ani este cercetat de polițiști pentru zoofilie după ce ar fi întreținut relații sexuale cu o măgăriță.

Fapta s-ar fi consumat sâmbătă, pe un câmp din județul Brașov. Pe fir au intrat și polițiștii, care au deschis dosar penal. Proprietarul animalului a depus plângere la poliție.

Totul s-a întâmplat în zona extravilană a satului Podu Oltului, din județul Brașov, în apropierea râului Olt. Polițiștii au aflat despre caz în urma unui apel la 112 dat de un martor, scrie Digi24.

„În data de 22.04.2023, în jurul orelor 16:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a fost depistată în spatele unui animal (măgăriță), în zona extravilană a satului Podu Oltului, din județul Brașov, în apropierea râului Olt, existând suspiciunea săvârșirii infracțiunii de ‘zoofilie'”, se arată în comunicatul IPJ Brașov.

Ajunși pe câmp, polițiștii au găsit un bărbat de 27 de ani, din municipiul Brașov.

„Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Pentru Protecția Animalelor Brașov în cadrul dosarului penal constituit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ‘zoofilie’, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție legală”, au mai transmis reprezentanții Poliției.

Proprietarul măgăriței a depus plângere la Poliție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

28-30 septembrie 2024 | COD GALBEN de INUNDAȚII pe mai multe râuri din Alba: Posibile viituri în mai multe zone din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

28-30 septembrie 2024 | COD GALBEN de INUNDAȚII pe mai multe râuri din Alba: Posibile viituri în mai multe zone din județ Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis vineri, 27 septembrie 2024, o avertizare cod galben de inundații, valabilă în intervalul 28.09.2024 ora 18:00 – 30.09.2024 ora 24:00, pe mai multe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea