Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Ședința extraordinară CL Alba Iulia. Modificarea tarifelor pentru colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor, pe ordinea de zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia este convocat în şedinţă extraordinară pentru ziua de marți, 11 mai 2021, de la ora 12:30, la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, biroul de lucru al primarului, în regim de videoconferință.

Pe ordinea de zi este aprobarea noile prețuri, cu mult mai mici față de cele impuse de transportul și depozitarea deșeurilor municipale la halda ecologică de la Oradea.

Tarifele la gunoi au fost modificate în data de 6 aprilie, după ce la Târgu Jiu s-a suspendat depunerea la rampă și s-a umplut și rampa provizorie de transfer de pe centură. Vreme de o lună, gunoiul a fost transportat la Bihor. Noile prețurile propuse sunt mai mici și față de cele practicate în vremea depozitării gunoaielor la Târgu Jiu, când tariful pentru persoane fizice era de 11,014 lei, iar pentru persoanele juridice de 156,27 lei fără TVA.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea