Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

ACCIDENT pe pârtia Vârtop: Un băiat de 16 ani, RĂNIT în urma unei coborâri cu un snowboard

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident s-a petrecut la Vârtop, unde un adolescent în vârstă de 16 ani, din oraşul bihorean Nucet, a ajuns sâmbătă seară la Spitalul Judeţean din Oradea.

Potrivit şefului Serviciului Salvamont-Salvaspeo Bihor, Pinter Istvan, tânărul staţiona la baza pârtiei negre, când a fost lovit de un prieten de-al său, care era în coborâre cu un snowboard. Lovitura dintre cei doi a fost puternică.

„Victima este suspectă de fractură cervicală. Îşi mişca membrele, dar avea dureri foarte mari”, a declarat Pinter, sâmbătă seară, pentru BIHOREANUL.

Salvamontiştii l-au preluat pe băiat de pe pârtie şi l-au dus la baza lor din apropiere, de unde apoi adolescentul a fost urcat într-un elicopter SMURD, anume chemat de la Jibou pentru această misiune de salvare.

„Bărbatul a fost stabilizat, preluat de elicopter și transportat de urgență la o unitate spitalicească din municipiul Oradea”, a transmis şi Inspectoratul General de Aviaţie al MAI.

Sursa: ebihoreanul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea