Rămâi conectat

Actualitate

Pragul de 100 de milioane de cazuri de COVID-19, la nivel mondial, a fost depășit. Peste două milioane de persoane au pierdut lupta cu coronavirusul, de la începutul pandemiei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La nivel global, numărul persoanelor infectate cu COVID-19 a depășit cifra de 100 de milioane, la mai puțin de trei luni de la atingerea pragului de 50 de milioane de cazuri.

După un an de când oraşul Wuhan şi provincia Hubei din China erau plasate în carantină, noi tulpini ale coronavirusului, identificate în Marea Britanie, Brazilia şi Africa, provoacă îngrijorări la nivel mondial.

În urmă cu două luni, au fost aprobate pentru utilizare de urgenţă vaccinuri dezvoltate de mai multe companii, însă au apărut deja probleme privind livrarea lor şi, astfel, este întârziată imunizarea.

Numărul cazurilor de Covid-19 este de 100,2 milioane, iar cel al deceselor asociate înregistrat până în prezent, de 2,15 milioane.

Statele Unite continuă să reprezinte, la exact un an de la depistarea primului caz, cea mai afectată ţară din lume, cu mai mult de 25,4 milioane de contaminări şi 425.119 decese asociate.

India urmează, cu peste 10,6 milioane de cazuri şi mai mult de 153.700 de decese asociate, iar pentru Brazilia au fost înregistrate 8,9 milioane de cazuri şi peste 218.800 de decese asociate.

În Europa, Marea Britanie este cea mai afectată naţiune, cu 3,7 milioane de cazuri şi peste 100.300 de decese. Îi urmează Franţa (3,1 milioane de cazuri), Spania (2,6 milioane) şi Italia (2,4 milioane).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea