Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Maternitatea din Sebeș funcționează în condiții normale. Test NEGATIV pentru o pacientă, suspectă de coronavirus

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Maternitatea din Sebeș, parte a Spitalului Municipal, funcționează în condiții normale, potrivit infomațiilor primite din partea doamnei purtătoare de cuvânt a Primăriei. A existat un caz de suspiciune, dar din fericire, rezultatul testului a fost negativ.

Zilele trecute, mai exact în data de joi, 27 martie, o doamnă s-a prezentat la consultație, menționând că soțul ei s-a întors în țară din Marea Britanie.

Personalul medical a luat toate măsurile necesare prevenției, consultând-o cu echipamentul de protecție, dezinfectând zona și testând-o pentru a vedea dacă a fost într-adevăr supusă unei posibile infecții cu virusul COVID-19. Din fericire, rezultatul testului a fost negativ.

De asemenea, respectiva doamnă a și născut sâmbătă, fără nicio problemă.

„În momentul acesta, Secția Obstetrică-Ginecologie nu este închisă. Orice suspiciune este trată ca atare. Cadrele medicale au dezinfectat zonele și au făcut teste, ori de câte ori au existat suspiciuni până acum”, ne-a declarat purtătoarea de cuvânt, doamna Nadia-Diana Mitrea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | „Cupa Alba Junior”: Tenis Club Sun, șase mici tenismeni pe locurile mari ale podiumului

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | „Cupa Alba Junior”: Tenis Club Sun, șase mici tenismeni pe locurile mari ale podiumului În data de 21 septembrie 2024, în municipiul Alba Iulia, s-a desfășurat „Cupa Alba Junior”, competiție sportivă unde un număr de șase tineri practicanți ai tenisului, aparținând de Tenis Club Sun, au ocupat locuri pe podiumul competițional. „Așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea