Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Povești online la Teatrul de Păpuși Prichindel: Spectacole pe internet pentru cei mici și cei mari care stau acasă

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024
Povești online la Teatrul de Păpuși Prichindel: Spectacole pe internet pentru cei mici și cei mari care stau acasă

Teatrul de Păpuși „Prichindel” dorește să fie alături, în această perioadă dificilă, de cei mai dragi prieteni ai săi – micii spectatori.

Ne-ar fi plăcut să fim în fața dumneavoastră, pe scena teatrului, pentru a vă bucura cu spectacolele noastre, dar, deocamdată, este bine să stăm acasă. Și pentru a vă oferi o alternativă veselă și educativă de petrecere a timpului liber în această perioadă, am gândit un nou proiect – Teatrul de Păpuși Prichindel vă prezintă o poveste online.

Așadar, începând cu data de azi, 19 martie 2020, ne puteți găsi pe YouTube: Teatrul Prichindel (link: https://www.youtube.com/channel/UCUHNvRP4KA_wAoF17aTo2Hg) unde veți putea viziona spectacolele de ieri și de azi ale teatrului. Sunt spectacole din repertoriul curent dar și din arhiva teatrului.
Primul spectacol pe care vi-l propunem este „Capra cu trei iezi”, adaptare de Cristian Pepino după povestea lui Ion Creangă, în regia colectivă: Teodora Popa, Irina Melnic, Viorica Boda și Ramona Benchea Mincu.

Sperăm să aducem bucurie, voie bună, învățături celor mici și celor mari, deopotrivă, mai ales acum când trebuie, mai mult ca oricând, să fim uniți.

Îndemnul nostru este: stați acasă și urmăriți spectacolele Teatrului de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | „Cupa Alba Junior”: Tenis Club Sun, șase mici tenismeni pe locurile mari ale podiumului

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | „Cupa Alba Junior”: Tenis Club Sun, șase mici tenismeni pe locurile mari ale podiumului În data de 21 septembrie 2024, în municipiul Alba Iulia, s-a desfășurat „Cupa Alba Junior”, competiție sportivă unde un număr de șase tineri practicanți ai tenisului, aparținând de Tenis Club Sun, au ocupat locuri pe podiumul competițional. „Așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea