Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO: Ziua porților deschise la Școala Gimnazală ,,Singidava” Cugir. Instituția i-a primit cu bucurie pe viitorii elevi de la clasa pregătitoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Luni, 2 martie, Școala Gimnazială „Singidava” din Cugir și-a deschis larg porțile și sufletele pentru a-i primi cu drag, pe viitorii școlari de la clasa pregătitoare, care au pășit sfioși, alături de părinți și bunici.

Evenimentul s-a dorit a fi o oportunitate pentru micii preșcolari, de a se familiariza cu atmosfera școliii și de a le cunoaște pe învățătoarele Elena Ioaneş şi Antoaneta Ghioghiu, care vor prelua din toamnă clasa pregătitoare. Ziua porților deschise s-a adresat în egală măsură și părinţilor, fiind un bun prilej de a vedea chipurile senine şi bucuria copiilor care învaţă în această şcoală, entuziasmul şi îndemânarea cu care aceștia se implică în activităţile creative şi, nu în ultimul rând, dorinţa de cunoaştere şi plăcerea cu care iau parte la activităţile şcolare, dar şi la cele extraşcolare şi recreative.

Gazde primitoare s-au dovedit a fi și elevii ciclului primar care au fost încântați să-i inițieze pe micii vizitatori în tainele plierii hârtiei, dar și dornici să se joace alături de micuți.

Pentru că “Ziua porților deschise” a coincis cu începutul primăverii, cei mici au fost invitați să participe la ateliere creative în cadrul cărora au confecționat mărțișoare. În acest cadru, vizitatorii au avut ocazia să primească răspunsuri la toate întrebările, preocupările şi curiozităţile lor legate de Şcoala Gimnazială ,,Singidava” Cugir de la directorul și directorul adjunct al instituției, profesoarele Floare Vlasea, respectiv Stela Predescu şi să se convingă singuri dacă această şcoală este alegerea cea mai bună pentru copiii lor.

Potrivit informațiilor primite de la conducerea instituției de învățământ, pentru anul şcolar 2020 – 2021 sunt aprobate două clase pregătitoare – învăţământ tradiţional.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânără de 20 de ani, agresată fizic într-un apartament din Alba Iulia: Ce a condus la nefericitul eveniment

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Tânără de 20 de ani, agresată fizic într-un apartament din Alba Iulia: Ce a condus la nefericitul eveniment La data de 28 septembrie 2024, în jurul orei 16.50, polițiștii din municipiul Alba Iulia au fost sesizați de către o femeie de 20 de ani, din municipiul Alba Iulia, cu privire la faptul că a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea