Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO| Festivalul talentelor la Liceul cu Program Sportiv: Spectacol artistic dedicat Zilei Naționale a României

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Festivalul talentelor la Liceul cu Program Sportiv: Spectacol artistic dedicat Zilei Naționale a României

Elevii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia au demonstrat încă o dată că pot performa atât în sport cât și în domeniul artistic.

Sub titulatura Festivalul Talentelor, în cadrul instituției s-a desfasurat un impresionant spectacol artistic dedicat marelui eveniment care se apropie cu pași repezi- Ziua Națională a României.

Elevi de toate vârstele, conduși de profesori inimoși , au prezentat un spectacol dens de muzica patriotică, subsumată zilei naționale, recitări, muzică folk, recital de chitară și de vioară.

Pe scena au evoluat și mici actori mari care au dat viață, într-o notă personală și actualizată, nemuritoarei piese de teatru Chirița în provincie, de Vasile Alecsandri, precum și scenetei Un Pedagog de școală nouă, de I.L.Caragiale. Festivalul talentelor mai cuprinde și o expoziție culinară -Made in Romania- in care elevii prezinta exponate pe cât de delicioase, pe atât de specifice spațiului românesc.

Simpozionul a fost marcat și de o sesiune de referate ale elevilor , în care au fost prezentate etapele unirii Transilvaniei la România dar și personalitățile care au făcut posibil acest act istoric de importanță națională.

Întrega activiate a avut ca decor o impresionantă expoziție de desene tematice care surprind sentimentele patriotice și de aprtenență națională, având ca generic ,,Copilăria- comoara României”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia City Race 2024: Care este procedura de ridicare a kiturilor de participare pentru adulți

Bera Larisa

Publicat

în

Alba Iulia City Race 2024: Care este procedura de ridicare a kiturilor de participare pentru adulți Alba Iulia City Race 2024 va avea loc sâmbătă, 28 septembrie. Concursul va purta concurenții pe dealul Mamut, prin impresionanta cetate Alba Carolina, prin ”Cealaltă Capitală”, dar și prin orașul Alba Iulia și va avea cinci curse diferite, una […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea