Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Gelozia, tiranul regatului iubirii: Tânăr din Aiud reținut de polițiști după ce și-a agresat iubita pe fondul geloziei și al consumului de alcool

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Conform IPJ Alba, polițiștii din Aiud l-au reținut pe un bărbat care, pe fondul geloziei și al consumului de alcool, și-a agresat iubita. Polițiștii au emis și un ordin de protecție provizoriu și i-au interzis să se apropie de tânără.

La data de 26 noiembrie 2019, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Aiud au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față un bărbat de 24 de ani, din Aiud, care este cercetat pentru fapte de lovire sau alte violențe.

În seara zilei de 25 noiembrie, în timp ce se afla în vizită la un prieten împreună cu iubita sa, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al geloziei, a agresat-o, pe aceasta din urmă, cauzându-i leziuni pentru a căror vindecare are nevoie de 1-2 zile de îngrijiri medicale.

Tânărul mai este cercetat în alte 3 dosare, pentru fapte de furt, lovire și port, fără drept, de cuțit. Polițiștii au emis, pe numele lui și un ordin provizoriu de protecție prin care i-au interzis să se apropie de iubita sa.

În cursul zilei de azi, 27 noiembrie, reținutul va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia City Race 2024: Care este procedura de ridicare a kiturilor de participare pentru adulți

Bera Larisa

Publicat

în

Alba Iulia City Race 2024: Care este procedura de ridicare a kiturilor de participare pentru adulți Alba Iulia City Race 2024 va avea loc sâmbătă, 28 septembrie. Concursul va purta concurenții pe dealul Mamut, prin impresionanta cetate Alba Carolina, prin ”Cealaltă Capitală”, dar și prin orașul Alba Iulia și va avea cinci curse diferite, una […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea