Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Claudiu Răcuci (PNL): Guvernul Orban este adevărata cale spre normalitate în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Deputatul PNL Claudiu Răcuci îi felicită pe toți parlamentarii care au votat învestirea Guvernului Orban și au pus capăt crizei guvernamentale generate de PSD, considerând că mandatul noului guvern este îndreptat prioritar către salvarea României de la un colaps financiar major:

„Guvernul Orban a primit voturi de la parlamentari din toate partidele politice, adică de la aceia care au înțeles că votul lor este deosebit de important pentru țară. Nu pot decât să-i felicit și să le spun că au luat cea mai bună decizie din ultimii ani. Nici nu vreau să-mi imaginez ce criză economică și politică s-ar fi declanșat dacă rămâneam în continuare cu PSD înfipt la guvernare, pe care nu-l interesa decât ce rude să-și mai angajeze și ce tunuri financiare să mai dea pe ultima sută de metri. Dacă vă uitați la echipa de miniștri, o să constatați că sunt numai profesioniști desăvârșiți, care au reușit în carieră și în toate proiectele pe care le-au demarat și dus până la capăt. Un guvern mai suplu, cu 16 ministere, nu cu 28 ca până acum, va face lucrurile să intre în normalitate în țara noastră.

Din păcate, situația economică și socială pe care o preia Ludovic Orban este una deosebit de grea! Bugetul are o gaură de peste 30 de miliarde numai în primele 10 luni. Sute de primării au rămas deja fără bani și Guvernul trebuie să găsescă cel puțin 8 miliarde de lei pentru a evita intrarea în incapacitate de plată. Altfel spus, PSD s-a așezat la masă și s-a îmbuibat fără limită, iar Guvernul Orban trebuie să plătească nota de plată.

Așadar, Guvernul Orban trebuie să facă urgent rectificarea bugetară și să găsească bani pentru toate nevoile din țară, să dea drumul elaborării bugetului pentru anul viitor, să desemneze un comisar european cu care să ne mândrim, nu să ne fie rușine, să deblocheze investițiile și să repună normalitatea în justiție, poliție și majoritatea instituțiilor statului. Îl cunosc foarte bine pe Ludovic Orban și vă pot garanta că va face tot ceea ce-i stă în putere să readucă România pe linia normalității. Guvernul Orban chiar este un guvern în care putem avea încredere maximă!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pădurile din județul Alba, mai „sărace” cu două tone de deșeuri: Acțiune de ecologizare a Direcției Silvice, alături de numeroși voluntari

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Pădurile din județul Alba, mai „sărace” cu două tone de deșeuri: Acțiune de ecologizare a Direcției Silvice, alături de numeroși voluntari Ziua Națională de Curățenie are ca obiectiv curățarea mediului înconjurător de deșeuri, formarea conștiinței și familiarizarea cu grija ce trebuie acordată permanent mediului înconjurător, un eveniment ce se desfășoară în baza unui protocol de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea