Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Valuri de ALCOOL pe șoselele din județul Alba, în acest weekend. Șoferi depistați băuți la volan de către polițiștii din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Valuri de ALCOOL pe șoselele din județul Alba, în acest weekend. Șoferi depistați băuți la volan de către polițiștii din județ

La data de 02 noiembrie 2019, în jurul orei 01.30, polițiștii Biroului Rutier Sebeș l-au depistat pe un tânăr de 28 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Lucian Blaga din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

*

La data de 02 noiembrie 2019, în jurul orei 23.50, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un bărbat de 54 de ani, din Turda, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107K, pe raza localității Benic, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

*

La data de 02 noiembrie 2019, polițiștii Biroului Rutier Sebeș l-au depistat pe un bărbat de 53 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism pe strada George Coșbuc, pe raza localității Reciu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

*

La data de 02 noiembrie 2019, în jurul orei 17.50, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș l-au depistat pe un bărbat de 49 de ani, din comuna Ațintiș, județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107G, pe raza localității Găbud, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis.

*

La data de 03 noiembrie 2019, în jurul orei 18.00, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe un bărbat de 34 de ani, din localitatea Țelna, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Principală din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

*

La data de 04 noiembrie 2019, în jurul orei 03.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 34 de ani, din Sântimbru, în timp ce conducea un autoturism, pe Bulevardul Revoluției din municipiu, fiind sub influența alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde a refuzat să se supună recoltării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

*

La data de 03 noiembrie 2019, în jurul orei 20.00, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Aiud l-au depistat pe un bărbat de 59 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Voluntarilor din municipiu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

*

La data de 03 noiembrie 2018, în jurul orei 17.50, polițiștii Biroului Rutier Sebeș l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din comuna Cuci, Județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 704 A, pe direcția Rachita – Sebeș, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără să dețină permis de conducere pentru ncio categorie de autovehicule.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea  fără permis de conducere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pădurile din județul Alba, mai „sărace” cu două tone de deșeuri: Acțiune de ecologizare a Direcției Silvice, alături de numeroși voluntari

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Pădurile din județul Alba, mai „sărace” cu două tone de deșeuri: Acțiune de ecologizare a Direcției Silvice, alături de numeroși voluntari Ziua Națională de Curățenie are ca obiectiv curățarea mediului înconjurător de deșeuri, formarea conștiinței și familiarizarea cu grija ce trebuie acordată permanent mediului înconjurător, un eveniment ce se desfășoară în baza unui protocol de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea