Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

(P) După o vizită la VELVET SKIN Alba Iulia veți descoperi miracolul: talia dumneavoastră a pierdut între 4 și 6 cm!

Andreea Ștefan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024
Visul de aur al oricărei femei de pe mapamond, acela de a slăbi de la o zi la alta, a prins contur, miraculos, și la Alba Iulia: miercuri, 23 octombrie, a fost inaugurat, pe strada Trandafirilor nr. 16, salonul de înfrumusețare VELVET SKIN al firmei VELVET TECH SRL, din Alba Iulia.

Pornit printr-un proiect Start Up Diaspora, salonul Dianei Lăpăduș, din Alba Iulia, deține cea mai performantă aparatură de modelare corporală existentă la ora actuală pe piața frumuseții din Alba Iulia.

„Regele salonului”, aparatul denumit SCULPTOR, o adevărată ”uzină de frumusețe”, este un echipament de ultimă generație care combină cinci terapii premium, transferate din domeniul medical: masaj transdermic (acționează asupra celulitei profunde), microdermoabraziune, terapie LED laser, crioradiofrecvență și HiFu multifocal, cu eficiență de 4 cm pierduți per sesiune (o alterntivă mai rapidă a criolipolizei). Se pot face ședințe repetate, nu sunt restricții medicale. De altfel, aparatul a fost desemnat cel mai bun echipament estetic al anului 2018 în cadrul Congresului Internațional de Medicină Anti – Aging.

La ce alte servicii de top mai puteți apela aici:

• epilare definitivă cu Laser Diode

• tratamente faciale cu oxigen hiperbaric

• mezoterapie facială și corporală

• electrostimulare facială și corporală 

• remodelare corporală

• slăbire localizată

• tratamentul celulitei profunde

• masaj transdermic

• tunel cu infraroșu IRD

• manichiură, cosmetică  plus multe altele.

YouTube video

”Ideea mea a fost să încep un bussines care să funcționeze, de aceea am investit și foarte mult din banii personali. Mai sunt în Alba Iulia două-trei saloane de acest fel, iar noi, cu SCULPTORUL, am adus ceva în plus. Am făcut cursuri de cosmetică, am făcut un tranning special pentru utilizarea aparatelor” explică Diana Lăpăduș. Este absolventă a trainingului ROWE pentru echipamente profesionale: DEPILIGHT PRO, OXY MED, PROFESSIONAL 24 PADS, MESOSOSNIX. A participat la cursul de laminare gene și sprâncene  și cursul avansat de extensii gene 2D-3D organizat de Corina Turcuman, celebră în industria de Beauty din România.

YouTube video

”Am ales Alba Iulia pentru că reprezintă acasă. Mai sunt saloane de beauty în Alba Iulia, cel puțin două pe care le știu eu. Este benefic pentru clientelă pentru că va avea de unde alege. Piesa noastră de rezistență este SCULPTORUL. De altfel, aici am constatat un  apetit crescut al albaiuliencelor de a arăta foarte bine, investind în look-ul lor, în imaginea lor personală. Noi, femeile, suntem conștiente de faptul că o imagine desăvârșită ne conferă o mai mare încredere în noi, fie la locul de muncă, fie în viaţa personală”, ne spune Diana Lăpăduș.

Pentru un peisaj mai exact, dacă mâine ar fi Revelionul și constatați că nu intrați în rochia preferată, după o vizită la VELVET SKIN veți descoperi miracolul: talia dumneavoastră a pierdut între 4-6 cm iar fermoarul rochiei poate aluneca lejer în sus, fără panică inutilă. ”Toate vedetele noastre apelează la acest aparat”, ne mărturisește, în cunoștință de cauză, Diana Lăpăduș. ”SCULPTORUL își merită faima și banii” completează Diana Lăpăduș. Pentru Dioda Laser 808 nm, utilizată la epilarea definitivă, prețurile sunt mai mult decât accesibile pentru o femeie care pune preț pe frumusețea sa.

Așa că, nu ezitați: faceți-vă singure un binemeritat cadou, investind în frumusețea dumneavoastră! (N.I.T)

[nggallery id=7518]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pădurile din județul Alba, mai „sărace” cu două tone de deșeuri: Acțiune de ecologizare a Direcției Silvice, alături de numeroși voluntari

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Pădurile din județul Alba, mai „sărace” cu două tone de deșeuri: Acțiune de ecologizare a Direcției Silvice, alături de numeroși voluntari Ziua Națională de Curățenie are ca obiectiv curățarea mediului înconjurător de deșeuri, formarea conștiinței și familiarizarea cu grija ce trebuie acordată permanent mediului înconjurător, un eveniment ce se desfășoară în baza unui protocol de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea