Rămâi conectat

Actualitate

O nouă săptămână, o nouă rundă de cercetări. Criminalul din Caracal revine, alături de anchetatori, în „casa groazei”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, a fost dus de anchetatori, din nou, la locul în care se presupune că ar fi omorât și incinerat trupul Alexandrei. Azi se va trece la spargerea gropilor betonate din curtea acestuia dar și la verificarea, în zilele următoare, a telefoanelor mobile găsite în casă, pentru a se descoperi de pe care dintre acestea a sunat adolescenta.

Anchetatorii vor să verifice inclusiv gropile acoperite cu ciment din curtea lui Dincă, având nevoie pentru degajarea lor de un buldozer. Gheorghe Dincă a fost reaudiat în noaptea de joi spre vineri de către procurorii DIICOT central, acesta menţinându-şi declaraţiile anterioare în care a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete.

Surse judiciare au mai precizat că în perioada în care va sta în detenţie la Jilava, Gheorghe Dincă va asista la percheziţiile informatice asupra celor trei telefoane mobile, ridicate de la casa sa din Caracal. Percheziţiile se vor face la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Procurorii şi poliţiştii au găsit la casa lui Dincă un Samsung cu clapetă negru şi albastru, un Alcatel de culoare negru şi gri şi un Nokia gri. Anchetatorii trebuie să stabilească de pe care dintre ele a făcut Alexandra apelurile la 112.

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, a fost dus joi seara la sediul central al DIICOT, de la Penitenciarul Jilava, pentru a fi audiat de procurori, au transmis surse judiciare. Conform surselor judiciare, Gheorghe Dincă a fost dus în această seară la DIICOT, sediul central, pentru audieri. Tot joi, Gheorghe Dincă a fost dus, la sediul Institutului Naţional de Medicină Legală, după ce a acuzat că are mai multe dureri în zona coastelor fiindcă a fost bătut de poliţişti.

sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Va mai fi sau nu subvenționată energia electrică din 2025: Cât vor scoate din buzunar românii în funcție de consum

Ziarul Unirea

Publicat

în

Va mai fi sau nu subvenționată energia electrică din 2025: Cât vor scoate din buzunar românii în funcție de consum Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a afirmat sâmbătă, 31 august 2024, în timpul unei vizite în județul Alba, că după încetarea măsurilor de subvenționare a prețurilor plătite pentru energia electrică de consumatorul final, în martie anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea