Rămâi conectat

Actualitate

În Casa ORORILOR a mai avut loc o crimă. Cum și când s-a întâmplat

Unirea Ziarul

Publicat

în

În Casa ORORILOR a mai avut loc o crimă. Cum și când s-a întâmplat

În Casa Groazei, unde Gheorghe Dincă le-a ucis pe cele două fete, s-a mai comis o crimă în urmă cu ani de zile. Dezvăluirea a fost făcută chiar de criminal, unui om care dorea să cumpere casa.

Potrivit Libertatea, tatăl sau unchiul criminalului a fost omorât în aceeași curte de către un vecin! Dincă i-a mai spus potențialului cumpărător al proprietății faptul că avea curtea mai mare, însă a decis să vândă jumătate din ea, în urma sângerosului incident, pentru a nu mai sta gard în gard cu familia vecinului care i-a ucis ruda de sânge.

”În timp ce eram în curte și îmi arăta casa, Dincă mi-a spus că tatăl său sau un unchi, în orice caz o rudă apropiată, a fost omorât chiar pe acea proprietate de un vecin. A zis că, inițial, curtea avea 10.000 de metri pătrați, dar a vândut jumătate din ea, pentru a nu mai avea gardul lângă acel vecin”, a spus, pentru Libertatea, omul care voia să achiziționeze ”casa ororilor”, spunea omul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Două orașe din Alba, pe lista localităților din România care ar putea să dispară, fiind transformate în simple comune

Ziarul Unirea

Publicat

în

Două orașe din Alba, pe lista localităților din România care ar putea să dispară, fiind transformate în simple comune Două orașe din Alba se află pe lista localităților din România care ar putea să dispară, fiind transformate în simple comune din cauza „exodului” tinerilor spre marile orașe. Depopularea orașelor din România a devenit o preocupare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea