Rămâi conectat

Actualitate

De ce nu au putut găsi mai repede polițiștii casa criminalului de la Caracal. Ce spun ca i-a ”indus in eroare”

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce nu au putut găsi mai repede polițiștii casa criminalului de la Caracal. Ce spun ca i-a ”indus in eroare”

Nicolae Mirea, fostul șef al Poliției Caracal, a făcut o serie de declarații revoltătoare referitoare la cazul uciderii tinerei de 14 ani, Alexandra Măceșanu, de către Gheorghe Dincă. La România TV, Mirea a spus că Alexandra i-a indus în eroare pentru că le-a spus despre un ”gard roșu” și despre niște brazi, pe care îi vedea în curtea criminalului. ”Ne-a indus în eroare cu gardul roșu. Brazii erau mici, nici nu se vedeau.”, a declarat polițistul, care s-a arătat deranjat de întrebările jurnalistei Andreea Crețulescu.

Polițistul a declarat că și dacă ar fi intervenit în noaptea de joi spre vineri, la ora 02:00, ar fi fost tardiv, pentru că Alexandra fusese ucisă.

”Prima dată am sunat pe numărul ăla și nu ne-a mai răspuns. Peste jumătate de oră ne-a sunat din nou și ne-a spus că vede un brad, un câine, un nuc. Ne-a indus în eroare cu gardul roșu. Brazii erau mici, nici nu se vedeau. Apelul a fost în jurul orei 12:00. Fata a fost surprinsă atunci, când a vorbit cu noi. Noi am aflat la ora 1 noaptea, la 2, dar nu mai puteam face nimic.

STS ne-a dat o triangulație greșită, într-un cartier în partea dreaptă. Nimeni nu ne-a spus că este în cartierul Bold. Nu a venit nimeni la mine să îmi spună treaba asta. Fata nu ne-a spus niciodată de Bold, că nu eram nebuni să căutăm într-un cartier la 2 km distanță. Atunci, întrebați-l pe agentul de la Slatina, că văd că știe prea multe. Eu am coordonat toată acțiunea și am făcut ce trebuie.”, a spus Nicolae Mirea, fostul șef al Poliției Caracal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Două orașe din Alba, pe lista localităților din România care ar putea să dispară, fiind transformate în simple comune

Ziarul Unirea

Publicat

în

Două orașe din Alba, pe lista localităților din România care ar putea să dispară, fiind transformate în simple comune Două orașe din Alba se află pe lista localităților din România care ar putea să dispară, fiind transformate în simple comune din cauza „exodului” tinerilor spre marile orașe. Depopularea orașelor din România a devenit o preocupare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea