Rămâi conectat

Actualitate

Șeful STS a demisionat după tragedia de la Caracal

Unirea Ziarul

Publicat

în

Șeful STS a demisionat după tragedia de la Caracal

Șeful STS Sorinel Vasilca a demisionat după tragedia de la Caracal. Demisia a fost înaintată președintelui Klaus Iohannis.

„Doresc să vă informez că, începând cu data de 29 iulie 2019, am înaintat Președintelui României demisia mea din funcția de director al Serviciului de Telecomunicații Speciale.

Fac precizarea că demisia nu a fost depusă ca urmare a existenței unei sincope, inadvertențe sau ca umare a celei mai mici umbre de vinovăție în exercitarea funcției de preluare și localizare a apelurilor de urgență 112 de către STS, a neglijenței mele în serviciu, a tratării superficiale sau a neasumării responsabilităților care privesc datoria mea și a tuturor angajaților de a garanta funcționarea continuă a serviciilor speciale, de cooperare și a celor pe linia 112.

Demisia a fost înaintată pentru a nu afecta prestigiul instituției.”, transmite Vasilca printr-un comunicat de presă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Crește pragul de venit până la care pensionarii pot primi medicamente compensate cu 90%: Vârstnicii vor beneficia și de ajutorul de încălzire pentru iarna 2024 – 2025

Ziarul Unirea

Publicat

în

Crește pragul de venit până la care pensionarii pot primi medicamente compensate cu 90%: Vârstnicii vor beneficia și de ajutorul de încălzire pentru iarna 2024 – 2025 După recalcularea pensiilor mulţi vârstnici rămân fără ajutoare primite de la stat. Cei care vor primi mai mulţi bani nu se vor mai încadra în baremul pentru carduri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea