Rămâi conectat

Actualitate

„Era un om de treabă.” Cine a putut spune asta despre criminalul din Caracal care a șocat o țară întreagă

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Era un om de treabă”. Asta au răspuns angajații Spitalului Municipal din Caracal, locul în care criminalul Gheorghe Dincă a lucrat timp de 8 ani ca geamgiu, întrebați fiind, despre fostul lor coleg de muncă. Aceștia își mai aduc aminte că, încă de pe vremea aceea, el era o persoană dezordonată.

Directorul Spitalului Municipal Caracal, Marian Mitroi, a declarat că Gheorghe Dincă a fost angajat al unității sanitare pe care o conduce între anii 1984-1992. Lucra ca geamgiu și și-a dat demisia ca să plece la muncă în străinătate.

„A lucrat între 1984-1992. Acum 27 de ani. Era geamgiu, se ocupa cu schimbarea geamurilor și montarea lor. Pe vremea aceea nu erau termopane. Eu nu l-am prins”, a declarat Mitroi.

Potrivit acestuia, în spital au mai rămas puțini angajați care au lucrat cu Gheorghe Dincă.

„Foarte puțini sunt cei care l-au prins. Au zis că era un om de treabă, își făcea treaba. Când a venit din Italia și-a deschis un service auto și au fost la el și au fost mulțumiți. Alții zic că aceeași mizerie era ca și acum la el, că nu era ordonat nici atunci”, a spus directorul Spitalului Municipal Caracal.

Dincă și-a recunoscut duminică faptele și a spus că a ars cele două cadavre.

Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut Alexandra Măceșanu (15 ani). Suspectul a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-și anunța răpirea.

sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Crește pragul de venit până la care pensionarii pot primi medicamente compensate cu 90%: Vârstnicii vor beneficia și de ajutorul de încălzire pentru iarna 2024 – 2025

Ziarul Unirea

Publicat

în

Crește pragul de venit până la care pensionarii pot primi medicamente compensate cu 90%: Vârstnicii vor beneficia și de ajutorul de încălzire pentru iarna 2024 – 2025 După recalcularea pensiilor mulţi vârstnici rămân fără ajutoare primite de la stat. Cei care vor primi mai mulţi bani nu se vor mai încadra în baremul pentru carduri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea