Rămâi conectat

Actualitate

DIICOT, ”scenariu negru” în cazul de la Caracal. Suspectul ar putea avea mai multe VICTIME la activ

Unirea Ziarul

Publicat

în

DIICOT, ”scenariu negru” în cazul de la Caracal. Suspectul ar putea avea mai multe VICTIME la activ

Procurorul șef adjunct al DIICOT, Georgiana Hosu, spune că ancheta în cazul Caracal este dificilă deoarece este vorba despre o locație foarte mare „care trebuie luată la milimetru”. „Nu cred că se putea mai mult decât atât, mergem pe toate pistele”, a afirmat Hosu.

Jurnaliștii au insistat cu întrebarea legată de probe care să contureze eventualul omor, însă procurorul șef adjunct al DIICOT a spus doar „lăsați-ne să găsim probele, să le valorificăm, să schimbăm încadrarea juridică și să comunicăm”.

„Colegii mei s-au mișcat foarte repede pe o cauză în care aveam foarte puține indicii din mai până în acest moment, nu cred că se putea mai mult decât ce au făcut, dar dacă se putea până la urmă vom veni și vom recunoaște și asta. Haideți să strângem tot și pe urmă comunicăm, vedem și ce am făcut bine și ce nu”, a declarat Georgiana Hosu.

Întrebată, de asemenea, dacă s-au extins cercetările și în ceea ce privește alte eventuale cazuri de dispariție care pot fi similare cu cele două cazuri investigate, Hosu a spus: „ încercăm și o asemenea pistă, deocamdată importante în acest moment sunt cele două victime”.

Duminică dimineața, Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariției Alexandrei, fata de 15 ani din Olt, a fost adus din nou la casa în care se presupune că a avut loc crima. Forțele de ordine păzesc zona, având în vedere tensiunile de seara trecută când oamenii s-au strâns la poartă.

Între timp, căutările continuă pe lacul aflat în apropierea casei.

Alexandra este dispărută de miercuri, iar joi a reușit să sune de trei ori la 112, unde a anunțat că a fost sechestrată și violată. Polițiștii au ajuns după 19 ore la locația suspectului, acuzând STS că a dat date greșite privind localizarea și că nu au avut mandat să intre.

Pe de altă parte, într-un raport al procurorului de caz se arată că mandatul a fost dat la 3.00 noaptea, dar polițiștii au acționat la 6.00 dimineața pentru că nu era echipă la muncă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Crește pragul de venit până la care pensionarii pot primi medicamente compensate cu 90%: Vârstnicii vor beneficia și de ajutorul de încălzire pentru iarna 2024 – 2025

Ziarul Unirea

Publicat

în

Crește pragul de venit până la care pensionarii pot primi medicamente compensate cu 90%: Vârstnicii vor beneficia și de ajutorul de încălzire pentru iarna 2024 – 2025 După recalcularea pensiilor mulţi vârstnici rămân fără ajutoare primite de la stat. Cei care vor primi mai mulţi bani nu se vor mai încadra în baremul pentru carduri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea