Rămâi conectat

Actualitate

Proteste în toată țară, lumânări, flori și lacrimi pentru fata UCISĂ la Caracal

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proteste în toată țară, lumânări, flori și lacrimi pentru fata UCISĂ la Caracal

Peste o mie de oameni au ieșit în stradă sâmbătă seara pentru a trage un semnal de alarmă după toate nefuncționalitățile care au dus la localizarea tardivă a Alexandrei, fata răpită și crezută ucisă de criminalul de la Caracal.

Peste 500 de oameni s-au strâns sâmbătă seara în Piața Victoriei din București în cadrul unui protest pornit de la cazul Alexandrei, fata de 15 ani dispărută la Caracal. Oamenii au venit să-și exprime din nou opțiunea anti-sistem, iar după o vreme s-au pornit într-un marș către sediul Ministerului de Interne.

Printre cele scandate de protestatari au fost și „refrene” precum „Copiii nostri-n viață nu sunt în siguranță!”, „Criminalilor”, „Nu uităm, nu cedăm!”, „Nu scăpați!”, „PSD, ciuma roșie” sau „Justiție, nu corupție”.

Și la Iași s-au strâns în jur de o sută de persoane, motivul fiind același: modul de acțiune total deficitar al autorităților care, astfel, se poate să-i fi luat și ultima șansă la viață Alexandrei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Crește pragul de venit până la care pensionarii pot primi medicamente compensate cu 90%: Vârstnicii vor beneficia și de ajutorul de încălzire pentru iarna 2024 – 2025

Ziarul Unirea

Publicat

în

Crește pragul de venit până la care pensionarii pot primi medicamente compensate cu 90%: Vârstnicii vor beneficia și de ajutorul de încălzire pentru iarna 2024 – 2025 După recalcularea pensiilor mulţi vârstnici rămân fără ajutoare primite de la stat. Cei care vor primi mai mulţi bani nu se vor mai încadra în baremul pentru carduri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea