Rămâi conectat

Actualitate

România, luată la întrebări de Comisia Europeană. Țara noastră nu a respectat o serie de obligații privind numărul 112

Ziarul Unirea

Publicat

în

Din cauză că țara noastră nu a furnizat informații legate de operatorii de servicii privind securitatea rețelelor și sistemelor informatice privind numărul de urgență 112, Comisia Europeană a luat decizia de a lansa procedurile pentru nerespectarea obligațiilor de către o serie de state membre, printre care și România.

„Comisia Europeană a decis, in această săptămână, să lanseze procedurile de constatare privind neîndeplinirea obligaţiilor mai multor state membre, între care şi România, în ceea ce priveşte numărul de urgenţă 112.

România nu a furnizat informaţii cu privire la operatorii de servicii esenţiale identificaţi în temeiul legislaţiei UE privind securitatea reţelelor şi a sistemelor informatice (Directiva (UE) 2016/1148)”, se arată într-o postare, sâmbătă, pe pagina de Facebook a Reprezentanţei Comisiei Europene.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Două orașe din Alba, pe lista localităților din România care ar putea să dispară, fiind transformate în simple comune

Ziarul Unirea

Publicat

în

Două orașe din Alba, pe lista localităților din România care ar putea să dispară, fiind transformate în simple comune Două orașe din Alba se află pe lista localităților din România care ar putea să dispară, fiind transformate în simple comune din cauza „exodului” tinerilor spre marile orașe. Depopularea orașelor din România a devenit o preocupare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea