Rămâi conectat

Actualitate

Se întâmplă în România… Candidată la Medicină, eliminată din examen după ce a primit un mesaj RO-ALERT

Unirea Ziarul

Publicat

în

Se întâmplă în România… Candidată la Medicină, eliminată din examen după ce a primit un mesaj RO-ALERT

O candidată la Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității Oradea a fost eliminată, vineri, din examen, pentru că avea asupra ei un telefon mobil. Tânăra a fost prinsă după ce a primit un mesaj RO-ALERT. Aceste mesaje trimise de DSU sună chiar dacă telefonul este pus în modul silențios.

„Am avut o candidată la Medicină care a fost eliminată din examenul scris după ce a fost prinsă având asupra sa un telefon mobil. A primit un mesaj RO ALERT astfel că a fost depistat telefonul. Li s-a explicat înainte candidaților că nu au voie să intre cu telefoanele mobile și cu niciun alt tip de echipament electronic în sală, scrie și în regulamentul de admitere acest lucru”, a spus Florian Bodog, președintele comisiei de examen și fost ministru al Sănătății, potrivit Mediafax.

El a precizat că absolventa de liceu se va putea înscrie, din nou, în toamnă, dacă vor mai rămâne locuri libere.

Potrivit lui Bodog, la Medicină s-au înscris 932 de candidați pe 144 de locuri. Rezultatele la examen se vor afișa în cursul zilei de vineri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Crește pragul de venit până la care pensionarii pot primi medicamente compensate cu 90%: Vârstnicii vor beneficia și de ajutorul de încălzire pentru iarna 2024 – 2025

Ziarul Unirea

Publicat

în

Crește pragul de venit până la care pensionarii pot primi medicamente compensate cu 90%: Vârstnicii vor beneficia și de ajutorul de încălzire pentru iarna 2024 – 2025 După recalcularea pensiilor mulţi vârstnici rămân fără ajutoare primite de la stat. Cei care vor primi mai mulţi bani nu se vor mai încadra în baremul pentru carduri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea