Rămâi conectat

Actualitate

Bilanț la jumătatea anului din partea Jandarmeriei Alba. Aproape 5.000 de misiuni duse la bun sfârșit de forțele de ordine

Ziarul Unirea

Publicat

în

Printr-un comunicat de presă remis redacției de către Jandarmeria Alba, aflăm că membrii acestei instituții au intervenit în aproximativ 5.000 de misiuni şi au aplicat amenzi de peste 126.000 de lei în primul semestru al acestui an.

În primele șase luni ale anului 2019, jandarmii au executat pe raza judeţului Alba un număr de 4.929 de misiuni specifice.

Din totalul misiunilor, pe linie de ordine publică au fost executate 4.249 misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestări cultural-artistice, promoţionale, sportive sau de protest, misiuni de restabilire sau de aplanare a unor conflicte și misiuni de menţinere a ordinii publice

Dintre acestea amintim: 612 misiuni executate în sistem integrat de către patrulele mixte atât în mediul urban cât şi în cel rural, respectiv 481 misiuni executate în staţiuni montane şi pe traseele turistice adiacente acestora. Tot în primul semestru al acestui an, au fost executate de către jandarmi pe raza judeţului, 37 de misiuni în cooperare cu alte instituţii.

În perioada analizată au fost aplicate 654 de sancţiuni, în valoare totală de 126.700 lei, au fost constatate 112 infracţiuni, din care 69 pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliţia.

Aceste misiuni au menirea să asigure un climat de ordine și siguranță în spațiul public și să vină în ajutorul persoanelor care solicită sprijin prin intermediul numărului unic de urgență 112.

Jandarmeria Alba vă asigură în continuare de disponibilitate și sprijin pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în weekend-ul 31 august – 1 septembrie 2024: Ultimele zile de vară aduc temperaturi ridicate și precipitații puține

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în weekend-ul 31 august – 1 septembrie 2024: Ultimele zile de vară aduc temperaturi ridicate și precipitații puține Ne apropiem cu pași repezi de ultimele zile ale verii și mulți se întreabă dacă vremea se va mențime în continuare frumoasă și cu temperaturi ridicate. Weekend-ul 31 august – 1 septembrie 2024 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea