Rămâi conectat

Ştirea zilei

28 – 30 septembrie, Oktoberfest: La Domeniile Martinutzi se face oficial trecerea de la berea de vară, la berea germană

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 – 30 septembrie 2018, Oktoberfest: La Domeniile Martinutzi se face oficial trecerea de la berea de vară, la berea germană.

Exodul celor care știu și vor să petreaca se întâmplă din nou. Împătimiții distracției încep să părăsească birouri, sedii, fabrici, case și terase și se îndreaptă în număr mare către Valea Vințului, la cheful neamțului.

A doua editie Oktoberfest,  ”cheful paralel” cu cel mai mare eveniment popular care încinge la fiecare început de toamnă Germania, se trăiește cel mai bine și mai intens la Domeniile Martinutzi, aproape de Alba Iulia.

Ce au ei și n-avem noi? Nicio diferență! Absolut tot, ambianța, meniu sau decor sunt aduse pe filiera Bavareză, proaspăt și nelimitat: wursti, bere, gratare, butoaie, halbe si pahare. Simplu ca eins, zwei, drei, tu doar ia-ti bilet si hai!

”În această a doua editie de Oktoberfest susținem ferm ideea că românii învață nu doar metoda de a lucra, ci și felul de a se distra al celor care trăiesc în cea mai invidiată țară din Europa. E un eveniment legitimat atât de alcătuirea pe care a avut-o cândva, aici, comunitatea, dar si de dorinta noastră de a arăta că excelența si traditia, clasicul si popularul se completează și fac din acest loc unul cu adevărat special” – Camelia Todor, manager Domeniile Martinutzi.

La Oktoberfest Martinutzi ai totul inclus , alles inklusive, pentru 3 zile de poveste, din 28 pana-n 30 septembrie, la Oktoberfest. Partenerii evenimentului: Atlas Expres Logistic, TRANSeuro Grup, Toskana Garten, Heineken, Giro, Marmosim, Pepsi, Cinetic Studio de Arhitectura si Consiliul Judetean Alba.Biletele se pot achizitiona la receptia Hotelului Cardinal, Domeniile Martiuntzi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Советы для игры в Авиатор: Как избежать типичных подводных камней

Ziarul Unirea

Publicat

în

официальный сайт казино Мостбет Контент Как начать делать ставки на деньги? Играть бесплатно в игру Авиатор Важные моменты во время игры Авиатор на реальные деньги Как выиграть в игре Авиатор? Как играть в Авиатор на реальные деньги Настольные игры в Mostbet ОБЩЕСТВО С ОГРАНИЧЕННОЙ ОТВЕТСТВЕННОСТЬЮ „ТЦ „АВИАТОР” Какие требования для регистрации в игре Авиатор Пин […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea