// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

22-23 iunie: Roșia Montană Marathon 2019. Concurs de alergare, ateliere de creație pentru copii, concert și vizite la monumente naturale. PROGRAMUL

În perioada 22-23 iulie, în Munții Apuseni, la Roșia Montană, se va desfășura cea de-a VII-a ediție a Maratonului Pachamama Roșia Montană, un eveniment care îmbină pe lângă partea sportivă și pe cea ecologică, pe cea cultural-artistică și pe cea socială.

În cadrul evenimentului, cei prezenți se vor putea bucura, pe lângă concursul de alergare propriu-zis și de ateliere de creație pentru copii, concerte, dar și vizite la monumente naturale din zonă.

“Dragi alergători, iată programul complet al Roșia Montană Marathon 2019! V-am pregătit un week-end cu multe activități care să vă ofere multă energie, bucurie și reconectare cu voi înșivă și cu natura.

Începem vineri, 21 Iunie, dis de dimineață (ora 6:00) cu cea de-a treia ediție a Ultramaratonului ”Alerg la Strălucirea Soarelui”, organizată în parteneriat cu Stefan Decebal Achim.

Continuăm de la Căminul Cultural din Piața Centrală a Roșiei Montane cu oferirea kit-urilor între orele 16:00-24:00.

De la ora 17:00 sunteți așteptați la Simpozionul Pachamama Romania ‘Fii Parte din Schimbare’ cu Daniel Diaconu.

La 19:00 Lidija Mitrojevic vă va oferi un program de Zumba și reconectare la spiritul naturii

De la 20:00 sunteți invitați la Căminul Cultural pentru Ședința tehnică, iar de la 21:00 aveți proiecție de film ”Povestea Roșiei Montane”

Ziua de Sâmbătă, ziua concursului, începe la ora 6:00 când vă așteptăm la zona de Start pentru kit-uri.

La 7:00, Lidija vă va oferi 15 minute de încălzire pe ritm de Zumba.

La 7:30 doamna Constantina Dita, ambasador al Rosia Montana Marathon, va da startul prin telefon probelor de Maraton și Semimaraton. La 7:45 urmează startul Crosului AQUA Carpatica, iar la 8:00 pornim în Drumeția Interconectivității.

Ziua continua de la ora 12:00 cu Atelierul de creație pentru copii cu Eliza Trifan și #IoanaTomescu , iar de la 14:00 avem Pasta Party.

La ora 16:00 dăm startul mult așteptatei Curse a Copiilor, iar de la ora 17:00 continuăm cu un concert de suflet al elevilor Rareș Andrei Păuna și Bianca Lupșă. Continuăm momentul artistic cu Spectacolul de muzică și dansuri populare al Ansamblului Popular Bucium.

La 19:00 avem Premierea, iar de la 22:00 socializăm, cântăm și ne relaxăm în jurul Focului de tabără de la Tăul Brazi.

Duminică începând cu ora 9:00 avem vizite la Galeriile Romane și Traseu ghidat, iar de la 11:00 Întâlnire cu reprezentanții proiectelor locale.

Vă așteptăm în perioada 21-23 Iunie să ne bucurăm împreună de un weekend de poveste la Roșia Montana!
Descoperă Traseul spre Inima ta!”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419