Rămâi conectat

Curier Județean

Zorii Zmeului – Nocturnele Castelului Bran, la Aiud: Proiect derulat în parteneriat cultural cu orașul înfrățit Cusset din Franța

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Proiectul cultural Zorii Zmeului – Nocturnele Castelului Bran beneficiază, pentru al doilea an consecutiv, de sprijinul Primăriei municipiului Aiud.

Proiectul se derulează în cadrul parteneriatului cultural dintre municipalitatea aiudeană și orașul înfrățit Cusset din Franța și este realizat prin Compania de teatru Procédé Zebre.

Activitățile se vor derula pe o perioadă de trei săptămâni și vor fi centrate pe trei momente diferite. Astfel, în săptămâna 4 iulie-8 iulie 2017 vor avea loc la Aiud Atelierele de teatru în limba franceză la care vor participa 20 de liceeni coordonați de Fabrice Dubusset, directorul artistic al Procédé Zebre. În perioada 10-14 iulie 2017, acestor elevi li se vor alătura colegii din localitatea Hida, județul Sălaj, o echipă de actori profesioniști ai companiei Procédé Zebre și 4 tineri din orașul Cusset pentru a pregăti spectacolul de teatru Nocturnele în Cetatea Aiudului din 14 iulie 2017.

Proiectul continuă cu Nocturnele Castelului Bran 2017, eveniment care se va derula în perioada 17 -22 iulie 2017.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Lucrări de reabilitare la Biserica Reformată din Rădești, un monument cu o vechime de peste 750 de ani!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lucrări de reabilitare la Biserica Reformată din Rădești, un monument cu o vechime de peste 750 de ani! La doar 6 km de Aiud, în satul Rădești, se află un monument arhitectural deosebit și anume Biserica Reformată, cu o vechime de peste 750 de ani. Imaginea zonei este marcată de acest impunător monument de arhitectură […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea