Rămâi conectat

Curier Județean

Ziua porților deschise, vineri, la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia organizează vineri, 24 februarie 2017, de la ora 11, Ziua porţilor deschise, eveniment la care sunt invitaţi să participe preşcolarii din grădinițe, precum şi părinţii acestora care sunt interesați să cunoască oferta educațională a școlii, în vederea înscrierii copiilor în clasa pregătitoare.

Pentru anul școlar 2017-2018, au fost prevăzute trei clase pregătitoare, în care urmează să fie înscriși 75 de copii din circumscripție.

Evenimentul va debuta cu prezentarea școlii de către directorul instituției, a ofertei educaţionale, a metodologiei şi a calendarului de înscriere, precum şi a dascălilor care vor fi încadraţi la cele trei clase pregătitoare.

Activitatea va continua cu vizitarea spaţiilor din şcoală, dar și cu  participarea preşcolarilor la diverse activităţi şi workshop-uri realizate de elevii claselor a IV-a, îndrumați de dascălii lor. Copiii vor avea parte și de alte surprize din partea școlarilor.

Prin aceste activităţi, cadrele didactice ale şcolii au dorit să vină în întâmpinarea părinţilor care încearcă să găsească o şcoală de referinţă pentru copiii acestora.

De asemenea, Şcoala „Avram Iancu” va pune la dispoziţia părinţilor site-ul www.scai.ro, pliante, afişe, fluturaşi care cuprind detalii despre înscrierea copiilor în clasa pregătitoare.

Această activitate are ca scop familiarizarea preșcolarilor cu mediul şcolar, dar şi cunoaşterea  concretă de către copii, dar mai ales de către părinţi, a condiţiilor de învăţare oferite de şcoală, a activităţilor şi performanţelor  realizate  de elevi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea