Rămâi conectat

Politică Administrație

Ziua Internațională a Educației: Evenimente dedicate elevilor și cadrelor didactice, organizate de Primăria Sebeș/ FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Municipalitatea din Sebeş a acordat joi, 5 octombrie 2016, o atenţie specială Zilei Internaţionale a Educaţiei, susţinând organizarea a două evenimente dedicate principalilor protagonişti ai zilei: elevii şi cadrele didactice.

Începând cu ora 10.00, la Centrul Cultural „Lucian Blaga” a avut loc festivitatea de premiere a elevilor care au obţinut rezultate pozitive la concursurile şi olimpiadele şcolare. Premiile au fost oferite de către primarul Municipiului Sebeş, domnul Dorin Nistor, care a transmis un mesaj de felicitare tuturor elevilor, profesorilor şi, nu în ultimul rând, părinţilor, susţinând ideea unui învăţământ adaptat noilor realităţi, precizând că toţi elevii sebeşeni ar merita o diplomă de „elev minunat”. Pe scenă au urcat, în aplauzele asistenţei, peste 150 de elevi şi zece echipe sportive. Din partea premianţilor, a luat cuvântul Paul Filip, elev la Colegiul Naţional „Lucian Blaga”. Din postura de „senior”, el a transmis un mesaj mobilizator către colegii săi şi gânduri de mulţumire dascălilor şi autorităţilor locale care au făcut posibilă această gală.

În jurul orei 12.30, municipalitatea a oferit o recepţie privată personalului didactic care s-a implicat în formarea şi educarea elevilor performeri cu care burgul nostru se mândreşte. Au participat 350 de profesori, atât personal activ în câmpul muncii, cât şi dascăli pensionaţi, care au fost întâmpinaţi cu flori şi cărora le-a fost dedicat un spectacol artistic. Evenimentul s-a remarcat prin eleganţă şi bun gust. S-a dorit a fi un gest de gratitudine şi de profundă preţuire pe care îl datorăm corpului profesoral, acesta a fost mesajul domnului primar, Dorin Nistor.

gala-premiantilor-sebes-oct-2016-2

Pentru susţinerea financiară a celor două momente festive, a fost alocat un buget de peste 43.000 lei.

Iniţiativa aparţine primarului municipiului Sebeş, domnul Dorin Nistor şi s-a bucurat de susţinerea Consiliului Local al Municipiului Sebeş, a Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba, precum şi a unităţilor şcolare locale. Mulţumim Centrului Cultural „Lucian Blaga”, partener oficial al evenimentelor, precum şi domnului profesor Nicolae Moga pentru contribuţia avută la conceperea şi organizarea acestor momente de gală.

Primăria Municipiului Sebeş adresează tuturor premianţilor sincere felicitări pentru performanţele obţinute, iar corpului profesoral urări de succes în toate activităţile şi proiectele destinate formării tinerelor generaţii.

Compartimentul Relaţii Publice şi Comunicare
Primăria Municipiului Sebeş


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea