Rămâi conectat

Ştirea zilei

Zeci de mesaje de condoleanțe pentru Petronela, femeia care și-a pierdut viața în tragicul accident de la Abrud. Comunitatea vrea să se mobilizeze pentru a-i ajuta pe cei 4 copilași rămași orfani

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tragicul accident de la Abrud, în urma căruia și-a pierdut viața o femeie de 30 de ani, după ce soțul ei a condus băut și fără permis, a șocat întreaga comunitate, și nu numai. În urma tragediei, patru copii, două fete și doi băieți, au rămas orfani de mamă, iar comunitatea vrea să se mobilizeze pentru a-i ajuta pe micuți.

Citiți și ACCIDENT MORTAL la Abrud: O tânără de 30 de ani a DECEDAT, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat în afara carosabilului. Șoferul, soțul ei, nu avea permis și era băut

Petronela Narița este acum plânsă de apropiați, iar mesajele de condoleanțe curg pe rețelele de socializare.  

Unul dintre cei care au postat mesaje este chiar primarul din Abrud, Nicolae Simina, căruia, se pare, Petronela i-a fost nepoată.

”Petronela, nepoata mea, mamă a patru copii, a plecat din această lume la doar 31 de ani. Mai au rost întrebări și răspunsuri? Prima mea nepoată, o fată extraordinară, harnică, respectuoasă…”, este textul postat de primar.

Unul dintre apropiații primarului, care a recționat la postare, și-a exprimat imediat dorința de a sări în sprijinul celor patru copilași și chiar i-a propus acestuia să deschidă un cont bancar, unde lumea să poată dona bani.

”Fii tare prieten drag, Nicolae Simina, şi nu uita că noi, foştii tăi colegi şi prieteni, îți vom fi aproape şi vom pune umărul să ajutăm aceşti minunaţi copilași, rămaşi orfani! Te rog demarează un proiect prin care să avem acces să depunem fiecare cât putem! De preferință poate deschiderea unui cont bancar şi postat acel cont pentru a avea acces fiecare cine poate şi doreşte să depună bani pentru ajutorul acestor minunați copilași! E o sugestie sau poate aveți voi, prieteni dragi, o altă propunere mai bună! Doamne’ajută!”, a scris acesta.

”Condoleanțele sunt doar cuvinte de încurajare, într-adevăr îşi au rostul lor, acum în clipele grele, trebuie spuse, dar zic eu că faptele sunt cele mai importante şi haideti cu toţii să ne mobilizăm pentru a-i ajuta, fiecare cu cât poate! Condoleanţe familiei îndurerate!”, scrie un alt om cu suflet mare, care vrea să-i ajute pe micuți.

Alte mesaje postate pe rețeaua de socializare Facebook:

”Am sperat că este un vis din care o să mă trezesc și nimic din el să nu fie adevărat. Dar uite că nu a fost așa, e pe cât se poate de real și trist. Dumnezeu a hotărât ca 4 copilași să rămână fără mamă (Petro Narița) și noi mai puțini cu o verișoară. Nu suntem noi vrednici Să-i contestăm decizile, doar să ne rugăm pt sufletul ei. Dumnezeu să o odihnească în pace!”

Încă nu îmi vine să cred, vecina dragă. Dumnezeu să ne dea putere întregii familii să trecem peste aceste momente foarte grele ale vieții, asta nedreaptă. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun și curat…Ai plecat mult prea repede dintre noi. De acolo, de sus,  să ai grijă de îngerași”

”Dumnezo s-o ierte, și, Dumnezo să-l ierte și pă bărbatu-so … ! Andone are dreptate ! Trebuie să ne mobilizăm, întreaga comunitate abrudeană, pentru ca acești copii să nu ajungă la … fantomaticele case pentru orfani ! Ei trebuie să rămână în familie ! FLAVIA, care-i în clasa a VI-a acum, ESTE CEA MAI BUNĂ DIN CLASĂ !!!”

”Dummezeu să o ierte si putere familiei să treacă peste asemenea pierdere, pentru a avea grijă de cei 4 îngerasi”

”Dumnezeu să o ierte și mângâiere de la Dumnezeu îngerașilor rămași”

”Odihnă veșnică și condoleanțe familiei greu încercată”

”Dumnezeu să o aibă în pază să-şi poată veghea pruncuşorii din Ceruri!!!”

”Condoleante..Dumnezeu să o odihnească în împărăția lui..o tragedie..nedreaptă viața prea devreme ..și ff dureros …Dumnezeu să îi ocrotească pe copilași și să dea putere familei să poată trece peste această grea încercare!”.

Reamintim că Flavius Dorel Narița, în vârstă de 36 de ani, cel care a provocat accidentul în urma căruia a murit soția sa, a fost reținut sâmbătă, pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Judecătoriei Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă pentru 24 de ore.

Citiți și Șoferul care a provocat accidentul de la Abrud, în urma căruia soția sa și-a pierdut viața, a fost REȚINUT pentru 24 de ore


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (desființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (desființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba! Biroul Electoral Central a deființat astăzi, prin hotărârea nr. 34, constituirea Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 1 Alba și a birourilor de circumscripție municipale, orășenești și comunale din Județul Alba. Practic întreaga procedură de constituire a birourilor electoarele din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea