Rămâi conectat

Curier Județean

Weekend cu 115 apeluri prin 112, 7 autori de infracţiuni depistaţi în flagrant delict și 8 infracțiuni la regimul rutier constatate de polițiștii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din judeţul Alba au fost la datorie şi au acţionat pentru creşterea siguranţei cetăţenilor. La sfârşitul săptămânii trecute, pe arterele rutiere din judeţ, nu s-a produs nici un accident de circulaţie. Pentru întoarcerea în siguranţă din minivacanţa prilejuită de sărbătorirea Unirii Principatelor Române, poliţiştii recomandă prudenţă la volan.

politiaÎn perioada 20-23 ianuarie, peste 140 de poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigate a criminalităţii economice, alături de poliţişti din alte structuri au acţionat pentru menţinerea unui climat de siguranţă publică adecvat şi pentru prevenirea accidentelor rutier.

Au fost intensificate activităţile de patrulare, zilnic fiind folosite, în medie, 60 de mijloace auto şi 11 aparate radar.

S-a intervenit la un număr total de 115 apeluri prin 112, au fost depistaţi în flagrant delict 7 autori de infracţiuni, iar poliţiştii au constatat 8 infracțiuni la regimul rutier.

”În ultimele 3 zile, pe arterele rutiere din judeţul Alba nu a fost înregistrat nici un accident rutier, în urma căruia vreo persoană să fi suferit leziuni corporale”, menționează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști În timp ce se afla în interiorul unei bănci, un bărbat din Gârbova de 48 de ani, a găsit un card de pe care a scos 1.500 de lei. Este cercetat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea