Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VREMEA până în 12 februarie, în Transilvania și la munte. Prognoza meteo pe două săptămâni, publicată de ANM

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

vremeaAdministrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat, luni, prognoza meteo pentru perioada 30 ianuarie – 12 februarie 2017, în toate regiunile țării.

Potrivit meteorologilor, în Transilvania, primele zile ale intervalului de prognoză vor fi caracterizate de o vreme rece, cu medii termice diurne de zero grade Celsius și nocturne de la—12 la—10 grade Celsius. Începând cu 1 februarie, regimul termic va marca o creștere, astfel încât, între 4 și 6 februarie, vremea va deveni caldă pentru această perioadă, cu temperaturi maxime de 8 — 9 grade și minime de aproximativ—2 grade, în medie. În a doua săptămână a intervalului de prognoză, mediile temperaturii aerului nu vor avea variații importante, vor caracteriza o vreme normală din punct de vedere termic și vor avea valori de 5 — 6 grade ziua și între—5 și—3 grade noaptea.

Precipitații slabe, trecătoare, se vor semnala izolat în jurul datei de 2 februarie, iar ulterior probabilitatea va fi în creștere în intervalul 6 — 10 februarie.

La munte, în primele două zile ale intervalului de prognoză, se vor înregistra valori diurne situate, în medie, în jurul a—4 grade și nocturne între—11 și—9 grade, dar în perioada 1 — 5 februarie vremea se va încălzi și se vor înregistra medii ale temperaturilor maxime de 5 — 6 grade, respectiv ale celor minime de—2 grade, caracterizând o vreme caldă pentru această perioadă. Revenirea la normal a regimului termic va fi determinată de răcirea prognozată pentru 6 februarie, astfel încât, în intervalul 7 — 12 februarie, se vor înregistra medii termice comparabile cu cele climatologic normale, respectiv zero grade pe timpul zilei, și—6 grade noaptea, fără variații semnificative în cea această a doua săptămână a intervalului de prognoză.

Precipitații slabe se vor semnala izolat în jurul datei de 2 februarie și, din nou, în intervalul 6 — 10 februarie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea