Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Vrei să îți depășești teama de a vorbi în public? Vino la Sebeș la cursul de public speaking din 6 și 7 mai

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vorbitul în public sau structura corectă de comunicare au devenit necesități fără de care produsul sau serviciul nu ajunge la public. Pentru ca mesajul sau expertiza să ajungă la consumator este nevoie de promovare, este nevoie de un discurs care să atragă, care să vândă. Construcția, consecvența, creativitatea, curajul, spontaneitatea sunt doar câteva dintre ingredientele necesare unui discurs acroșant sau a unei strategii care să asigure atingerea obiectivelor vizate.

O comunicare eficienta este cea care transmite un mesaj bine conturat in cuvinte bine alese, insotite de un ansamblu de comportamente nonverbale sincronizate cu mesajul verbal, intarindu-l. Cu totii ne propunem sa gasim metode de a castiga increderea audientei, de a motiva interlocutorii sa sustina procesul de comunicare, de a obtine feedback de la audienta si de a utiliza aceste elemente pentru un dialog optim.

Organizatia Ia Atitudine Azi te invita sa scapi de frica vorbitului in public si sa invati sa comunici eficient alaturi de Alin Comsa, co-fondator al SELFTRUST Academy . Alin este trainer de peste 15 ani, fiind implicat în proiecte ce țin de dezvoltare personală, relaționare eficientă și managementul echipelor.

Cursul este structurat în proporție de 80% pe practică, asa ca fi pregatit sa iesi din zona de confort si sa participi activ alaturi de ceilalti cursanti. O sa beneficiezi de o serie de strategii si sfaturi personalizate care aduc în primul rând încredere în sine.

Obiectivele cursului:

– înțelegerea elementelor care influențează crearea și susținerea unui discurs convingător
– depășirea barierelor de comunicare în discursul public
– dezvoltarea abilităților de interpretare a comunicării non-verbale și de primire a feedback-ului
– înțelegerea a ceea ce înseamnă controlul publicului
– pregătirea mentală a unui vorbitor în public si autocontrolul emotional
– organizarea și structurarea unui discurs public
– tips & tricks în public speaking

Cursul este organizat timp de 2 zile, in 06 si 07 mai 2017 intre orele 09.00 – 17.30 in Sebes, in locatia Zaza HighLife, judetul Alba.  Cei care vin la curs impreuina cu inca o persoana beneficiaza de o reducere de 10 %. Masa de pranz si cafee-breakurile sunt asigurate in cele 2 zile. Taxa de participare este 480 lei/participant. Deoarece locurile sunt limitate, cei interesati se pot inscrie sau solicita informatii suplimentare la telefon 0744606720 / 0742938730 sau pe adresa de mail [email protected]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

27 Martie: Ziua mondială a teatrului

Bogdan Ilea

Publicat

în

27 Martie: Ziua mondială a teatrului La 27 martie, artiştii şi publicul din toată lumea celebrează ziua mondială a teatrului. Aniversată în fiecare an , a fost instituită în 1961, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI), iar din 1962, a devenit un eveniment anual, organizat de centrele ITI şi comunitatea internaţională de teatru. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea